Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Mexikóban / Spanyol Puerto Vallartán

A mexikói "Riviéra"

Spanyol Puerto Vallartán


 hogy Puerta Vallarta Richard Burton és Ava Gardner közös filmjének köszönheti azt, hogy csendes kis halászfaluból pár évtized leforgása alatt világhírű üdülőközpont lett?
 
A két filmsztár és más híres kollégáik a „The Night of the Iguana” forgatásán olyannyira megszerették a festői tengerpartot, hogy saját villáikat is megépíttették itt. Azóta pedig se szeri se száma az egymás után emelkedő fényűzőbbnél fényűzőbb házaknak, szállodáknak, amelyek a várost valódi luxus nyaralóhellyé avatták.
 
Vallartának minden adottsága meg is van ahhoz, hogy Mexikó egyik legszebb, legkulturáltabb és legnívósabb üdülővárosa legyen. A világ egyik legnagyobb öblének számító, hatalmas patkó alakú Bahia de Banderas közepén elhelyezkedő város tengerpartja tökéletes helyszín búvárkodáshoz, halászathoz, vízi sportokhoz, és a gazdag tengeri élővilág megfigyeléséhez.
A téli időszakban szürke bálnák vándorolnak el az öbölhöz, decembertől áprilisig pedig delfinektől, teknősöktől és ártalmatlan óriásrájáktól hemzseg a tenger.
 
Puerto Vallarta éghajlata és időjárása kiváló. Az egész éves napsütés szubtrópusi növényzettel és állatvilággal egészül ki: a város mögött emelkedő Sierra Madre hegyláncait buja pálmafaerdőségek és dzsungelek borítják. A másik oldalról az öböl karéja biztosít védelmet a Csendes-óceán erős szélviharai ellen.
 
Az örökös napsütésnek és a kellemes záporoknak köszönhetően a város golfpályái egész évben kitűnő minőségűek, de a lovagláson, a napfürdőzésen, a szörfön és a dzsungeltúrákon kívül maga a város is ontja a programokat.
 
Az eredeti mexikói kultúra és népszokások a luxus térhódítása ellenére sem vesztettek varázsukból és népszerűségükből.
A helyi indián kultúra igen jelentős, az általuk készített, és ezért rendkívül nagy eszmei értékű eszközöket, tárgyakat az utcai indián árusoktól potom pénzért lehet megkapni.
A mariachi dallamaira lépkedő, tequilát iszogató sötét bőrű, hangos lakosok és a hangos bikaviadalok ma is meghatározói a városnak. Csakúgy, mint a festői szűk utcácskák és a koloniális stílusú házak. Az egyik ilyenben áll a spanyol nyelvtanulás szakértőjének, az Enforexnek a nyelviskolája.
 
A táncnak, éneklésnek itt sem szab határt semmi, a mexikói népviseletbe öltözött táncosok és a sombreróban pompázó zenészek rendre megörvendeztetik a helyieket és a rengeteg turistát szervezett koncerteken vagy spontán módon az utcán.
 
Külföldi spanyol nyelvtanfolyamához válassza Puerto Vallartát! A mexikóiak életszeretete is hozzá fog járulni ahhoz, hogy ne csak a spanyol nyelvet, hanem az autentikus kultúrát is magáévá tegye.

Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső