Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Mexikóban / Spanyol Playa del Carmenben

Világklasszis tengerpart és falusi idill

Spanyol Playa del Carmenben


 hogy a Playa del Carmen-be látogatók egy része eladta régi otthonát, hogy itt telepedjen le, és valósággá tegye a „karibi álmot”: „Gyere, gazdagodj meg, és élvezd az életet a karibi álomparton!” 

Ennek is köszönhető az újonnan támadt érdeklődés a kis mexikói falu iránt, amely 10 éve még szinte teljesen ismeretlen volt. Ma viszont Playa del Carmen az egyik leggyorsabb ütemben fejlődő latin-amerikai város, és egy eklektikus, kozmopolita üdülőközpont.
Playa sokarcúságához a karibi álmot megvalósító európai befektetők nagyban hozzájárulnak. A turisták olasz éttermekben falatozhatnak, hamisítatlan brit pubokban és német biergartenekben kortyolgathatnak sört.
Mellettük áll a karibi álom legillusztrisabb példája, a Playacar, a kikötő déli részén megépített üdülőcentrum golfpályákkal, villákkal és exkluzív hotelekkel.
 
A turisták azért is kedvelik Playát, mert a város a part mentén épült, sugárútjai párhuzamosan futnak a strand partvonalával, vagyis bárhol csatangolunk a városban, érezni a tenger közelségét. Válassza a nagy múltú világszervezet, a Sprachcaffe nyelviskoláját, és csupán 10 perc sétára találja magát a tengertől!
 A híres főutca, a La Quinta a legnépszerűbb találkahely, a hangulatos boltok, éttermek és bárok gyűjtőhelye. A főtér, az El Zocalo szó szerint kettéosztja a várost.
Nyugatra találjuk a legjobb minőségű strandot, a hófehér, puha homokú Coco Beach-et.
A strandtól néhány utcányira áll a spanyoltanulók fellegvárának számító Enforex, a spanyol nyelvtanulás szakértőjének nyelviskolája.
 
A nagy nyüzsgést magunk mögött hagyva, Quintától nyugat felé haladva bontakozik ki előttünk Playa mexikói arca. Az erkélyekről és tetőteraszokról alácsüngő piros és rózsaszín virágok hajladoznak, harangok hangját hordozza a szél, és a kis falvakból elmaradhatatlan szamarak patáinak kopogása kísérnek utunkon, amelyet szó szerint helyi finomságoktól roskadozó bódékkal és ételbárokkal köveztek ki.
 
A maják kulturális örökségébe is bepillantást nyerhetünk, ha részt veszünk az ATV dzsungeltúrán, vagy madártávlatból tekintünk le Playa maya szobraira és a közeli Chicén Itza piramisaira és romjaira.
 
Az aktívan pihenő nyelvet tanulóknak ajánljuk a Nikky Beach-et, ahol divatbemutatókat, jazz fesztiválokat, strandröplabda- és focibajnokságokat tartanak, és ahol helyi és külföldi DJ-k nyomják a talpalávalót.
Hangos bulik, taccos és mariachi. Mindezek és pazar tengerpart várja, ha spanyol nyelvi utazásának végállomása a karibi Playa del Carmen.

Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső