Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
 

Nem tud a sok helyszín és iskola közül választani? Szeretne részt venni egy külföldi nyelvtanfolyamon, de olyan nagy a választék, hogy nem tudja, hol kezdje el?Összeállítottunk 5 „Top program” listát, amely segít leszűkíteni a kínálatot. Minden lista 5 programot mutat be tematikus csokorba szedve, hogy megkönnyítsük Önnek a keresést!

 Top 5 kedvenc úti cél:

 1.           London: Az angol főváros minden más helyszínt megelőz, legyen szó felnőtt vagy junior programról. Mivel nagyon sok iskola várja a diákokat, ezért minden pénztárcájú utasnak tudunk megfelelő programot javasolni, azonban a megélhetési költségek itt a legdrágábbak!
2.           Málta: A volt angol gyarmatról ma már mindenki tudja, hogy az angolt hivatalos nyelvként beszélik, ezért rendkívül közkedvelt utasaink körében. Árban jóval kedvezőbb, mint Anglia, és nyár kivételével szenzációs akciókat kínálnak az iskolák!
3.           Anglia tengerpart: Brighton, Bournemouth:A Londontól 2-3 órányira található üdülőhelyek igen népszerűek főleg nyáron, de évközben sokszor fél áron vehetünk részt a tanfolyamokon.
4.           Oxford, Cambridge: A világhírű egyetemvárosok nevükkel vonzzák a tanulni vágyókat, azonban árban nem sokkal maradnak el a londoni iskolák mellett, és akciókkal sajnos nem csábítanak.
5.          Berlin: Az újra felfedezett főváros az 1. számú úti cél a német nyelv szerelmesei számára. Iskoláink évek óta ugyanolyan árral dolgoznak, és színvonalban egyre többet nyújtanak.

 Top 5 pénztárcakímélő tipp:

 1.           Tervezzük utazásunkat nyáron kívülre, hiszen a legtöbb iskola a téli időszakban, kora tavasszal és késő ősszel óriási kedvezményeket kínál. A nyelvi utazásban is a nyár a főszezon, ezért ezt minden iskola kihasználja, különböző felárakat számolnak fel, de azért vannak olyanok is, akik egész évben ugyanolyan áron dolgoznak.
2.           Válasszunk kisebb városokat, és bátran olyanokat is, amelyekről talán sosem hallottunk, mert garantáltan megtanuljuk ott is a nyelvet, sőt nagyobb valószínűséggel találkozunk „bennszülöttekkel” nem úgy, mint a nagyvárosokban, ahol rengeteg a bevándorló.
3.           Szállás esetén válasszuk a családot, a kollégium vagy apartman helyett, és a 2 ágyas szobát az 1 ágyassal ellentétben. Nem csak a pénztárcánk fog jól járni de lesz kivel gyakorolni a nyelvet is!
4.           Hosszú távú tanfolyam esetén (4+ héttől) bőven elég a heti 20 óra, ha mégis kevesli, az iskolában módosíthat intenzívre.
5.           Ahol lehet, önellátást vagy csak reggelit kérjünk és kérdezzük meg a helyieket az olcsó kifőzdékről/éttermekről.

 Top 5 junior program:

 1.           Málta: kedvező árak, napsütés és tenger, nyelvtanulás és nyaralás egyben!
2.           Brighton, Bournemouth, Eastbourne (Anglia): kedvezőbb árak, mint Londonban, kisebb városok, tengerpart.
3.          London, Oxford: azoknak, akik a hagyományosra szavaznak és hajlandók akár többet is rászánni a nyelvi táborra.
4.           Augsburg: A német nyelvi táborok közül a legkedvezőbb árfekvésű és garantáltan színvonalas.
5.           Frankfurt: Kedvezőbb árú, mint Berlin és itt is élvezhetjük a nagyváros előnyeit.

 Top 5 egzotikus úti cél:

 1.           Fokváros: Álomszép tájak és tengerpartok, szafari túrák, és minőségi nyelviskola várja azon utasainkat, akik távolabbra merészkednek angolt tanulni.
2.           Havanna: Spanyol nyelvórák után vegyen tánc vagy zeneórát és élvezze a kubai életérzést!
3.           Brisbane: Ha a legfehérebb és leghosszabb strandokon ismételné át az órákon tanultakat, akkor válassza a hullámlovasok paradicsomát!
4.           Szentpétervár:  Az orosz nyelvtanulók körében egyértelműen megelőzi Moszkvát „Észak Velencéje”. Kiváló nyelviskola, profi csapat várja Önt is!
5.           Flamingo Beach/Costa Rica: A luxus kedvelőinek és a spanyol nyelv szerelmeseinek jobbat nem is ajánlhatnánk!

 Top 5 szakmai kurzus Angliában:

1.           Jogi szaknyelv fiatal ügyvédeknek: 3 hetes kurzus London legexkluzívabb iskolájában.
2.           Jogi angol: Általános nyelv+jogi szaknyelv a dél-angliai Bournemouth városában.
3.           Mérnöki angol fiatal mérnököknek: 2 hetes kurzus London legprofibb iskolájában.
4.           Orvosi szaknyelv: Általános+orvosi szaknyelv Bournemouth-ben.
5.           Banki szaknyelv: 1 hetes szuperintenzív kurzus London legprofibb iskolájában.

 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső