Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Német Tanfolyamok / Német Svájcban / Német Zürichben

Svájc legnagyobb városa

Német Zürichben


A kristálytiszta vizű tó partján fekvő, Alpokra néző Zürich, Svájc legnagyobb városa és egyben az ország pénzügyi, kulturális és oktatási központja.  A festői óváros macskaköves utcái, ókori templomai, kávézói és butikjai igazi kontrasztot alkotnak a pénzügyi negyedben található modern építészet remekműveivel.

Világhírű operaházával, számos színházával, mozijával, egyetemével, galériájával, múzeumával és szépséges környezetével, Zürich mindenki számára tartogat valamit. Kellemes bárban szeretne üldögélni vagy inkább a pörgősebb éjszakai életre kíváncsi? Zürich minden ízlést kielégít, legyen az hip-hop, jazz vagy akár helyi népzene.

Tudta-e, hogy Zürich rendezi meg minden évben Európa legnagyobb utcai partiját?


A világ egyik legjobb tömegközlekedése mindenkinek lehetővé teszi, hogy könnyedén eljusson a környékbeli falvakba, szőlőskertekbe, hegyekbe vagy még ennél is messzebbre. Zürich a legjobb kiindulópont a nyári túrázásokhoz, hegyi biciklizéshez vagy úszáshoz, télen pedig a kiváló síparadicsomokhoz.

Tanuljon németül az LSI partnerintézményünkben csupán 5 perc sétára a tótól!

Ha távolabbra vágyunk, szálljunk vonatra, és csupán egy órán belül olyan népszerű városokban találjuk magunkat, mint Bázel, Bern vagy Lucern.

 Külföldi német nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 

 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső