Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Német Tanfolyamok / Német Ausztriában / Német Bécsben

A zene kulturális fővárosa

Német Bécsben


Fenséges paloták, pompás épületek, impozáns templomok, ugyanakkor a legmodernebb üvegpaloták, modern üzleti negyed, Millenium Tower és az Uno City egymástól távol ugyan, de annál nagyobb összhangban férnek meg az osztrák fővárosban. A városnak sajátos hangulata van, ahol még mindig érződik az egykori birodalmi nagyság - főleg ha a belvárosban vagy Schönbrunnban járunk -, mégis a zene fővárosa jóval többet nyújt a látogatónak a dicső múlt emlékeinél. A kortárs építészet, a gazdag kulturális programkínálat és az élénk éjszakai élet még inkább növeli Bécs vonzerejét.
 
Az 1,6 milliós városban a távolságok kicsik, hiszen kiváló metró, villamos- és vonat hálózattal rendelkezik, így mindenhová könnyedén eljutunk, még ha az bőven a belvároson kívül esik is. Érdemes is kihasználni a tömegközlekedés nyújtotta kényelmet, hiszen olcsón juthatunk el azokra a helyekre is, amelyek a történelmi városrészen kívül esnek.

A schönbrunni kastély, az impozáns kertjével, a Prater (egykor császári vadászterület volt), amely Bécs leghíresebb parkja és Európa egyik legjobb vidámparkja is itt található, a Hundertwasser Haus, amelyet 1985-ben épített az osztrák építész, ma magán lakások vannak benne, a Millenium Tower káprázatosan magas toronyépülete vagy az Uno City, ahol az ENSZ központok egyike található és érdekessége, hogy nemzetközi területen fekszik, ezért nem tartozik Ausztriához.
 
A történelmi városrészben feltétlenül nézzük meg a Stephansdom-ot, Hofburgot, az Operát és a Belvederet, amelynek szomszédságában található a nyelv és kultúra elkötelezettje, az Actilingua.  Az  Operaház közvetlen szomszédságában a Deutsch Akademie nyelviskola kínál hatékony nyelvtanulási lehetőséget. Órák után a legjobb szabadtéri időtöltések egyike biztosan elnyeri tetszésünket: séta, kocogás, kerékpározás vagy úszás, tenisz, golf vagy mászás, esetleg görkorcsolyázás vagy hegyi kerékpározás. Legyen nappal vagy éjjel, Bécs mindenki számára tartogat valamit.
 
 hogy Bécs a világon az egyetlen főváros, ahol bort termelnek? 

Külföldi német nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső