Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Kanadában / Angol Vancouverben

Kanada legszebb városa

Angol Vancouverben


A British Columbia dél-nyugati részén fekvő 2 milliós Vancouver az ország harmadik legnagyobb városa, Kanada legnagyobb kikötővárosa és Észak-Amerika egyik kapuja a Csendes-óceán felé. A csillogóan tiszta vizű fjordok és a Fraser folyó foglalja keretbe a szaggatott vonalú félszigeten elterülő határ menti várost, amelynek a parti hegység hófödte csúcsai szolgálnak festői hátterül.
 
Az európaiak számára James Cook készítette elő az utat, aki 1778-ban szállt partra Vancouver Island-ön. George Vancouver kapitány –angol felfedező – elkísérte Cookot az útra, majd 14 év múlva visszatért, így a város róla kapta a nevét. Miután a Fraser folyónál aranyra leltek, ezerszámra keltek útra mindenhonnan, hogy jobban „megismerjék” ezt a vidéket.
 
Vancouver ugyan brit örökség, de manapság, Toronto-hoz hasonlóan, számos kultúra keveredik itt is, elsősorban ázsiai, mely sajátos jelleget kölcsönöz a városnak. A kozmopolita Vancouver hatalmas kínai populációval rendelkezik, akik elsősorban Hong Kong Kínához való visszacsatolása után menekültek British Columbia legszebb városába.
 
Kanada nyelvi akadémiája, az ILAC nyelviskolája a város szívében, központi helyen, modern környezetben várja a diákokat a világ minden részéről. Órák után igazi kikapcsolódást jelent a város 180(!) parkjainak egyikét felkeresni, hétvégenként pedig túrázni a hegyekben, vagy a Csendes-óceán partján sétálni egyet. A téli sportok szerelmesei is megtalálnak mindent, hiszen a Sziklás-hegység havas lejtői a legjobb sípályákkal szolgálnak.
 
Utazzon Vancouverbe, és élvezze mindazt, amit Kanada legszebb városa tud nyújtani Önnek, legyen az bármely évszak az évben!
 
hogy Los Angeles és New York után a harmadik legnagyobb filmgyártási központ Vancouver, amelyet Észak Hollywoodjának is neveznek?


Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső