Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Angliában / Angol Torquayban

Az Angol Riviéra gyöngyszeme

Angol Torquayban


A dél-nyugat Anglia Devon megyéjében található kb.100 000 főt számláló mediterrán hangulatot idéző Torquay a britek egyik kedvenc üdülőhelye. A város igazi mikroklímával, pálmafákkal szegélyezett utcákkal, bájos öblökkel és egy nyüzsgő kikötővel kápráztatja el az ide látogatókat.
 
Tudta-e, hogy itt született Agatha Christie?
 
Így Miss Marple és Poirot rajongóinak feltétlenül itt a helyük, hiszen a Krimi Királynőjének szülőháza Torqayban található, és ha szeptemberben látogatunk az Angol Riviéra bájos városába, akkor részesei lehetünk a legendás Agatha Christie fesztiválsorozatnak. Tervezzük bármilyen időszakra is utazásunkat, Torquay-ban biztos nem fogunk unatkozni! A város természeti szépségei mellett, gazdag kulturális élménnyel is megajándékoz minket, hiszen színházak és a Torquay múzeum is színes programokkal várja a turistákat. Állatkertje közvetlenül a parton található, ahol pingvinektől kezdve a tenger élővilágáig sok érdekesség vár ránk. A vízi sportok szerelmesei pedig mindent megtalálnak itt, szörfözés, vitorlázás, kenuzás, kajakozás, búvárkodás, stb.
 
Ez itt az igazi Anglia, ahol garantáltan csak ékes angol szót fogunk hallani, és mivel az egyik legtisztább angolt itt beszélik, már csak ezért is élmény a nyelvtanulás a Riviérán a Kaplan International Colleges partneriskolánk intézményében!
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső