Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Kanadában / Angol Torontóban

Kultúrák olvasztótégelye

Angol Torontóban


Ontario tartomány fővárosa és Kanada legnagyobb városa a világ egyik legmultikulturálisabb helyszíne. Közel 100 náció békésen él együtt a több mint 4 milliós világvárosban. Észak-Amerika legbiztonságosabb metropolisza Kanada üzleti központja és gazdasági motorja. De nem volt ez mindig így. A huron indiánoknak Toronto nem volt más, mint „a hely, ahol a fák vízben állnak” , ők ugyanis facölöpöket vertek a tóba ( a mai Simcoe tó), hogy könnyebben tudjanak halászni, és innen jött az elnevezés, ami irokéz nyelven Torontót jelent.
 
Minden megvan Torontóban, amit egy észak-amerikai nagyvárostól csak elvárhatunk: forgalmas utcák, nyüzsgés, kultúra, szórakoztatóipar, éjszakai élet és vendégvárás. Amennyiben Kanada nyelvi akadémiáját, az ILAC iskoláját választja tanulmányai helyszínéül, biztos, hogy nem marad le semmiről, hiszen az iskola Toronto szívében található. Akik kicsit nyugodtabb légkörre és igazi kikapcsolódásra vágynak órák után, látogassanak el a tóparti nagy parkok egyikébe vagy pattanjanak biciklire, és élvezzék az egész várost áthálózó bicikliutak kényelmét!
A Toronto Islands, a csodás tavak, a síparadicsomok és a strandok mindenki számára lehetőséget adnak a természet felfedezésére, miközben a nagyváros nyújtotta izgalmakról sem maradnak le. Kis kitérővel felejthetetlen élményben lehet részünk, ha a közelben lévő Niagara vízeséshez elutazunk. Évente több mint 12 millió ember választja a kanadai oldal nyújtotta panorámát.
 
A CN Tower, a Rogers Centre vagy az Air Canada Center csak néhány a kötelező látnivalók közül. A CN Towerből - amely a világ legnagyobb szabadon álló szerkezete – ha letekintünk, a város szó szerint a lábunk alatt hever. A kikötő felé haladva a kulturális központba jutunk, és ha a különböző nációkat szeretnénk jobban megismerni, tegyünk látogatást a Kis Itáliába, a kínai, koreai vagy karibi negyedbe, ahol biztos, hogy páratlan élményben lesz részünk.
  
hogy az UNESCO Torontót a világ leglakhatóbb városának nevezte el? 
 
Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső