Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Bolíviában / Spanyol Sucrében

Az ezüst város

Spanyol Sucrében


A népességben Debrecenhez közelítő Sucre, alacsony hegyekkel körülhatárolt völgyben fekszik Bolívia déli területén. A kedélyes kisváros gazdag gyarmati örökséget tudhat magáénak, melyet az utcák idillikus hangulata és koloniális templomai hűen tükröznek.
 
hogy 1991 óta az Unesco Kulturális Örökségének részét képezi a város?
 
 
Bár La Paz kezében van a kormányzati hatalom legnagyobb hányada, és a fővárosi címmel is ő büszkélkedhet, a legfelsőbb bíróság Sucre-ben székel és a sureño-k (Sucre lakosai) szerint az ország igazi szíve Sucre-ben dobog. Bolívia törvényhozási fővárosaként a művészetek és tudományok terén mindig is befolyásos volt a város. A történelem során számos nevet kapott, legelőször a „La Plata” (= ezüst) néven lett ismert de manapság is „Amerika fehér városaként” emlegetik. A megannyi név a 300 éves spanyol uralom emlékét hivatott szolgálni.
 
A város 2 egyeteme, változatos templomai, mesébe illő fehérre meszelt épületei és fákkal szegélyezett terei mind a gyarmati kort idézik. A közel 170 000 népességű Sucre egy nyugodt, ugyanakkor elbűvölő uticél a spanyol nyelv szerelmesei számára.
 A spanyol nyelv szakértőjénél, az Enforex nyelviskolájában tökéletesítheti nyelvtudását, ha Bolíviát választja külföldi nyelvtanfolyama helyszínéül.

Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső