Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Máltán / Angol St. Julian's-ben

Málta szórakozónegyede

Angol St. Julian's-ben


St. Julian's körzete, amelybe beletartozik az éjszakai élet központja és két szépséges öböl, a Spinola Bay és a St. George’s Bay, Málta legfelkapottabb, elsősorban szórakozó és szórakoztató negyede. Itt mindig nyüzsög az élet, legyen nappal vagy éjjel.
 
A 3 kilométer hosszan elnyúló terület Málta lüktető szíve, és az egész szigeten itt találjuk a legnagyobb koncentrációban a különböző klubokat, bárokat, pubokat és éttermeket. St. Julian's promenádja rituális találkozóhelynek számít a helyiek körében, akik itt gyűlnek össze, hogy jól kipletykálják magukat, hogy le és fel parádézzanak az utcákon, vagy csak hogy találkozzanak egymással.
 
 hogy Európa egyik legjobb szórakozónegyede a St.Julian's-ben található Paceville?


Paceville éjszaka él, nappal szinte érdektelenül szemléli a sok turistát, akik aztán napnyugta után belevethetik magukat az éjszakába.
 
A St. Julian's-öböl látványa az egyik legszebb egész Máltán: a tipikus színes máltai bárkák ringatózása a mélykék tenger vízén felüdítő érzést nyújt a perzselő melegben. Tanuljon egy brit nyelviskolában a napos Máltán csupán 1 perc sétára az öböltől az Elanguest partneriskolánkban, és garantált a minőségi nyelvoktatás! A nagy múltú világszervezet, a Sprachcaffe és a Gateway International School of English nyelviskolák pedig csupán negyed óra sétára vannak az öböltől, így órák után könnyen elérhető.
 
Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső