Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol az USA-ban / Angol San Diegóban

Latinos életöröm

Angol San Diegóban


A mexikói határ közelében találjuk Kalifornia 3. és az USA 6. legnagyobb városát, San Diegót. A modern metropolisz az év minden napján üdülőhely, hiszen itt mindig kellemes tavasz fogadja a turistákat rengeteg látnivalóval és programmal. A Csendes-óceán partjától a sivatagig húzódó San Diego Kalifornia egyik legnagyobb természetes kikötőjének otthona.
 
hogy Kalifornia szülőhelye San Diego?
 
Először 1542-ben fedezte fel Juan Rodrígues Cabrillo, portugál hajós, aki a Point Loma félszigeten kötött ki, és elmondása szerint megtalált egy „kellemes kikötőt”. Manapság a város egyik vonzereje a tengerbe nyúló félsziget, amelynek csúcsán Cabrillo emlékműve áll. A dimbes-dombos félszigetet 2 oldalról az óceán vize mossa, keleten a San Diego Öböl és az óváros határolja.

A San Diego Bay és Mission Bay hatalmas strandokkal varázsolja el az idelátogatókat, hiszen a város 100 km hosszú homokos parttal rendelkezik. Ugyancsak a pihenést szolgálja a turistaparadicsommá átalakított Coronado sziget, amelyet bár egy keskeny földnyelv kapcsol a szárazföldhöz, mégis inkább tekintik egy külön kis szigetnek, amely egy másabb tempót és kultúrát kínál a turistáknak. Az 1969-ben megnyitott majdnem 4 kilométeres Coronado Bay Bridge sokkal könnyebb közlekedést tett lehetővé a szigetre, ahol többek között megtekinthetjük a híres Coronado Hotelt is.
 
Az óvárosba látogatók igazi mexikói hangulatú kis világba csöppennek.  Ne hagyják ki, amikor San Diegóban járnak! Tegyük mindehhez hozzá a Convention Center modern épületeit és szállodáit, s ekkor válik világossá, milyen is a valódi San Diego.
 
További kötelező látnivalók a városban: a világ egyik legszínesebb állatkertje, ill. a ‘Sea World’, amely az egyik leggazdagabb akváriumot és legszórakoztatóbb delfincirkuszt mondhatja a magáénak, valamint a Balboa Park, amely egy óázis a város közepén számos látnivalóval és pihenési lehetőséggel. Végül, de nem utolsó sorban látogassunk el San Diego olasz Riviérájára, La Jolla elegáns negyedébe, és tökéletesítsük nyelvtudásunkat a Kaplan Aspect, Amerika nyelviskolájának San Diegó-i intézményében.

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső