Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol a Dominikai Köztársaságban / Spanyol Santo Domingóban

A legősibb város az Újvilágban

Spanyol Santo Domingóban


 hogy az El Alcasar palotában még ma is áll az a mennyezetes ágy, amelybe 500 évvel ezelőtt Amerika felfedezője nyugovóra tért? 

A legrégibb, európaiak által alapított város számos más műemlékkel, gyarmati időkből való palotával és templommal büszkélkedhet. A műemlékeknek se szeri, se száma Santo Domingo városában. A Santa Maria le Menor katedrális, a Primada de América és a déli félteke első erődítménye, az Ozama erőd is a letűnt korok dicsőségét örökíti meg.
Történelmi időutazásunk kommentálását és színesítését nyugodt szívvel hagyhatjuk a helyiekre, akik nem hazudtolván meg déli, latinos felfogásukat, minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy kifogástalan vendéglátók legyenek.
 
Bár a lakosságában Budapesttel egyenrangú város a sziget legforgalmasabb, legdinamikusabb pontja, lakosainak kedvessége ma is kisvárosi és családias hangulatot varázsol a város legeldugottabb utcájába és a népszerű tereire egyaránt. Ehhez persze a történelmiség hangsúlyozása, a gyarmati kor emlékei és a macskaköves utcák is hozzájárulnak.
 
Pezsgő turisztikai és kulturális élet jellemzi a dominikai fővárost, mi több, Santo Domingo arra is méltán büszke lehet, hogy majd’ 500 éve itt alapították meg a földrész első egyetemét. A ma legnagyobb egyetemmel szemben találjuk az Enforexet, a spanyol nyelv szakértőjének nyelviskoláját.
 
A Királyi Múzeum, a Dominikai Ember Múzeuma, a Szépművészeti Galéria, a Kolumbusz Palota, a Nemzeti Színház és az Operaház csupán néhány a látnivalók sorából. Kulturális kiruccanásaink során rábukkanhatunk spanyol páncélokra, kardokra, nyílpuskákra, egy 500 évesnél is régebbi szamuráj öltözékre, sőt egy polipbőrrel bevont markolatú szamurájkardra is, a világ legdrágább és legszebb borostyánjai mellett.
 
A várostól csupán egy kis távolságra van a déli part, ahol kedvünkre búvárkodhatunk, ám ha merüléseink során nem találkoznánk az errefelé látható hosszú szárnyú bálnákkal, látogassunk el tengeri akváriumba, ahol fehérfoltú szirtcápákkal és sok más különleges karibi tengeri élőlénnyel nézhetünk farkasszemet!
 
Santo Domingo ideális környezet a pihenéshez, a sportoláshoz, a szórakozáshoz, a tánctanuláshoz, és természetesen a spanyol nyelv tanulásához. Ajándékozza meg magát egy páratlan nyelvtanulási élménnyel a karibi műemlékek és alkalmi merengue táncosok fellegvárában!

Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső