Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Chilében / Spanyol Santiago de Chilében

Főváros az Andok lábánál

Spanyol Santiago de Chilében


A főváros a dél-amerikai kontinens egyik legmodernebb városa, amely mind európai, mind pedig észak-amerikai vonásokat hordoz magán: klasszikus kávézók és gyorséttermek váltják egymást Santiago utcáin, ahol a csillogó-villógó felhőkarcolók árnyékában, csodaszép gyarmati hangulatot idéző épületekben gyönyörködhetünk. Impozáns sugárútjai és neoklasszicista építészete, elegáns külvárosai, rendkívül hatékony metróhálózata, és mindenekfelett a városra általánosan jellemző rendezettség,mind azt tükrözi, hogy egy keményen dolgozó és jó üzleti érzékkel megáldott nemzet lakja Santiago utcáit.
 
hogy Santiagónak van a világ egyik legjobb metróhálózata, ahol sok állomáson érdekes művészeti kiállítások várják az utazóközönséget?
 
A város szíve a Plaza de Armas, ahol magát a nemzeti katedrálist is találjuk, és amelynek közvetlen közelében azonnal találunk egy modern épületet is, csakhogy érezzük, hogy az ellentétek városában járunk. Az európai örökség nagyon szép példája a Parque Forestal, amelyet a párizsi parkok mintájára terveztek. A Bellavista negyedben elegáns éttermek, kávézók és éjszakai bárok sorakoznak az utcákon, míg ha ellátogatunk a Barrio Brasil negyedbe, bohém forgatagban találjuk magunkat. Providencia és Las Condes, Santiago gazdagabb körzetei; itt székel a spanyol nyelv szakértőjének, az Enforexnek santiagói nyelviskolája is.
 
Amennyiben varázslatos kilátásra vágyik, feltétlenül menjen fel a Cerro San Cristobal szoborhoz, amely ugyan kisebb, mint Rio de Janeiróban a Krisztus-szobor, de a látvány, akárcsak Rióban, innen a legszebb!
Az Andok lábánál fekvő Santiago, ahogyan a Cerro San Cristobal, tárt karokkal várja!

Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső