Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Új-Zélandon / Angol Queenstownban

A kalandok világfővárosa

Angol Queenstownban


Az extrém sportok, a kulturális és kulinárius élvezetek és a felhőtlen pihenés szerelmesei sem csalódnak Queenstownban. A Wakatipu-tó partján, csipkés, hófödte hegycsúcsokkal körbevett lenyűgöző panorámával, kristálytiszta vízzel és levegővel büszkélkedő város egy aktív, modern lüktetésű kozmopolita üdülőhely.
 
 hogy a mai Queenstown helyén 1860-ban még aranyásók telephelye állt? A város környékén még ma is lehet aranyat mosni.
 
A mindössze 15.000 (!) lélekszámú kisváros évente több mint 2 millió (!) turistát vonz ide minden évszakban. Hogy miért?
 
- a város becenevét az itt élő és itt megforduló adrenalint meglovagoló, őrültebbnél őrültebb sportot és kalandot meghonosító extrém sportimádóknak köszönheti
- június elejétől október közepéig 6 sípályán száguldozhatunk, snowboardozhatunk, vagy pattanhatunk motoros szánra, vagy próbálhatjuk ki a helikopteres síelést
- bungie jumping, ejtőernyős ugrás, hegymászás, rafting, kajakozás, horgászat, lovaglás, biciklizés, tájnéző repülés, vitorlázás, vadvízi szörfölés, jet ski, sárkányrepülés, kanyontúrák, tánc és még annyi más!
- mozgalmas nappalok az év 365 napján nyitva tartó üzletekkel, stílusos kávézókkal, több mint 100 étteremmel, sushi bárokkal, borászatokkal
- zajos éjszakai élet klubokkal, bárokkal, élő jazz-zel és top DJ-kel, helyben főzött sörökkel, kerti partikkal
- A város közelében 75 borvidék és 177 szőlőültetvény található, amelyek évente több mint 3500 tonna szőlőt termelnek. Ez a vidék a világhírű Pinot Noirs bor szülőföldje is!
- a diákok nyelvi fejlődésére 100 %-os garanciát vállaló LSNZ nyelviskolája kiváló képzést biztosít, és alig félórára fekszik a legközelebbi sípályától!
 
A Queenstowntól mindössze 21 km-ra található történelmi városkában, Arrowtownban vették fel a Gyűrűk Ura felejthetetlen jeleneteit is. A hegyi biciklizés, a horgászat és az aranymosás(!) mellett itt jártunkkor érdemes még megnézni a Lakes District Múzeumot és a Dorothy Browns Filmszínházat, ahol a legkülönbözőbb külföldi művészfilmeket és klasszikus mozikat vetítik. 

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 

 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső