Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Ausztráliában / Angol Perth-ben

Ahol a legtöbbet süt a nap

Angol Perth-ben


Perth aranyat ér! No nem csak azért, mert az egész földrészen egyedül itt szórja ránk a fénylő napkorong ezernyi arany sugarát napi 8 órában, hanem azért is, mert Ausztrália aranyának 80%-a szunnyadt itt a földek mélyén. Az aranyásók, utódaik és a nyomukban érkező kalandorok, üzletemberek és bevándorlók igazi aranybányát csináltak az egykor jelentéktelennek tartott nyugati városból. Perth ma bátran vetekedhet a keleti part nagyvárosaival!
 
Ezt könnyen teszi, hiszen közel s távol az egyetlen metropolisz a nyugati parton, mégis képes az érdeklődésünket és minden szabad időnket kitölteni izgalmas látnivalókkal!
Egyesek szerint nem is igazi ausztráliai város, hanem sokkal inkább vadnyugatias. Az emberekről a mindig ráérő, mediterrán európaiak jutnak eszünkbe: nyugodtak, derűsek, semmi sem sürgős, mindenki kedves, és azonnal megkínálnak egy pohár itallal.
 
Barátságos környezetben és zöldövezetben, a belvárosi King’s Park közelében tökéletesítheti angol nyelvtudását a Kaplan Aspect, Ausztrália nyelviskolájának perthi helyszínén!
 
Perthben van a legtöbb olasz és görög bevándorló Ausztráliában, itt locsolnak talán a legtöbbet az egész világon, itt található a kontinens legnagyobb almaültetvénye, 8 ezer (!) fajta olyan vadvirág nyílik itt, amely a földön sehol máshol nem, a mészkő olyan fehér, hogy szinte vakít, és nincsenek tónusok, csak teljesen tiszta színek.
 
 hogy innen származik Nyugat-Ausztrália jelképe, a fekete hattyú, amelyről a várost átszelő folyót is elnevezték (Swan)?
 

Bálnákkal és delfinekkel úszhat, hatalmas hullámokon és a sivatag homokján szörfözhet, egyedülállóan gazdag víz alatti világban búvárkodhat, aranyat moshat, vakítóan fehér homokban röplabdázhat, lendületes éjszakai életet élhet, és ebben a sportimádó városban bármikor beugorhat, és megnézhet egy rögbi-, foci- vagy krikettmeccset!
 
Melegen ajánljuk még az ausztrál bennszülöttek művészetét és történelmét megörökítő múzeumot (Art Gallery of Western Australia), Perth gyönyörű és hatalmas egyetemét, a csodás strandokat és a vidék kivételes tengeri élővilágát bemutató akváriumot is (Aquarium of Western Australia).
Meglátja, arany élet várja, ha végállomása ügynökségünk perthi nyelviskolája!

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső