Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Francia Tanfolyamok / Francia Franciaországban / Francia Párizsban

"Párisban járt az ősz"

Francia Párizsban


Nem csak Ady kedvenc városa volt Párizs, hanem millióké napjainkban is. Klisék, amiket mindenki ismer, mégis igazak: „a szerelem városa”, „a divat fővárosa”, „a konyhaművészet fővárosa”, „festők, írók és filmesek fővárosa”. Látni akarjuk, megismerni és felfedezni a francia fővárost minél többször annál jobb. Ha egyszer beleszippantunk Párizs romantikával átitatott levegőjébe, még inkább visszavágyunk.
 
Nincs a földön még egy ennyire romantikus város, járjon bármerre is a világban, ezt az érzést csak Párizstól kapja meg! Latin-negyed, Montmartre, Szajna part, Eiffel torony, mi kell még? A franciák akkor a legboldogabbak, ha a külföldiek ékes francia nyelven  szólnak hozzájuk. Tökéletesítse hát nyelvtudását Párizs szívében a nagy múltú világszervezet, a Sprachcaffe párizsi helyszínén vagy egy igazi francia nyelviskolában a Paris Languesnál!
 
Nyelvórák után fedezze fel a várost! Mivel lehetetlenség felsorolni pár sorban mi minden látnivalót kínál a főváros, legjobb, ha felszerelkezik egy kiváló útikalauzzal és egy térképpel. Bármennyire fáradt is, feltétlenül látogasson el az „Öreg Hölgyhöz” az esti órákban, sötétedés után, mert a kivilágított Eiffel torony arany fénybe öltözik, így kápráztatva el a megannyi érdeklődőt.
 
 hogy az Eiffel torony építője először Barcelonának ajánlotta fel a terveket, de a katalán főváros polgármesterének nem tetszett az ötlet?
 
 Azt gondolja, már ismeri Párizst? Meglátja, hogy még annál is nagyobb, szebb és látványosabb, mint ahogy azt képzeletében már többször látta!

Külföldi francia nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső