Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Angliában / Angol Oxfordban

Álmodozó tornyocskák városa

Angol Oxfordban


„The City of Dreaming Spires” mottóval illetik a legtöbben Oxfordot, amely nem másra utal, mint az egyetem épületeinek harmonikus építészetére. A francia tudósok által 1167-ben alapított oktatási intézménye Anglia legrégibb egyeteme, amely az évszázadok során gyorsan fejlődött, és magas tornyokkal festette tele Oxford egét.
 
A város nevének jelentése kevésbé romantikus: „a ford for oxen”, azaz ökörgázló, hiszen Oxford a legkorábbi időktől kezdve stratégiai fontosságú átkelőhely volt a nyugat felől Londonba vezető úton. Az elmúlt 800 év során királyok és tudósok otthonául szolgált. Manapság már nyüzsgő kozmopolita várossá fejlődte ki magát, amely mind a turisták, mind a helyiek számára rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódáshoz.
 
 A Kaplan Aspect nyelviskola oxfordi intézménye, a városközponttól csupán 10 percre várja az angolul tanulni vágyókat, még az angol nyelv nagykövete, az Embassy partnerintézményünk a város legelegánsabb utcájában, Oxford központjában kínál kitűnő lehetőséget minden nyelvtanulónak. Válassza a híres egyetemvárost, ahol királyok, angol miniszterelnökök és amerikai elnökök is tanultak már! Lehet ennél jobb inspiráció egy oxfordi nyelvtanuláshoz?
 
hogy az oxfordi és cambridge-i diákok hagyományosan minden évben megrendezik nyolcas evezősversenyüket a Temzén? A statisztikák szerint Cambridge vezet.


Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső