Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Orosz tanfolyamok / Orosz Oroszországban / Orosz Moszkvában

Ázsia és Európa olvasztótégelye

Orosz Moszkvában


„Moszkva egy szörny, de egy nagyon szerethető szörnyű, ahová mindig érdemes visszatérni”- így vélekednek a város lakói Európa legnagyobb városáról, ahol 12 millió ember él. Moszkvában egyszerre élnek egy ledőlt hatalom reminiszcenciái és a betörő modern Európa hatásai.
 
 A Kremlin közelében hangulatos kávézók, szűk utcák, művészbejárók és idilli parkok váltják egymást a Sztálin-korszak gigászi esküvői torta alakú épületeinek árnyékában, amelyek éppúgy a városközpont szerves részei, mint a felhőkarcolók, a méregdrága divatüzletek és a McDonalds éttermek.
A klubélet pedig olyan rohamosan nőtt az utóbbi években, hogy Moszkva sokak szótárában ma már Európa első számú parti városa is egyben!
 
Az orosz főváros ontja a látnivalókat: a Szt. Bazil Katedrális 9 hagymakupolája a leggyakoribb háttérkép, amit Moszkváról láthatunk tv-s közvetítésekben. A katedrális a Vörös téren emelkedik, amely nemcsak az egykori kivégzések elhíresült helyszíneként ismert, hanem arról is, hogy elválasztja az orosz hatalom legnagyobb jelképét, a Kremlint a történelmi kereskedőnegyedtől.
 
 hogy az egykori cári palota, a Kremlin nemcsak a parlament épületeit, hanem palotákat, katedrálisokat és a világ legnagyobb ágyúját és legnehezebb harangját is magában foglalja?
 
A városközpontban találja a minőségi oroszoktatásról ismert neves iskolánkat, a Linden & Denz intézményét. Órák után sétálgathatunk Moszkva festői sétálóutcáján, a régi Arbaton, ahol a város minden turistája egyszer tiszteletét teszi látogatása során. Moszkva kettőssége abban is megmutatkozik, hogy az utcával párhuzamosan fut az új Arbat, amely egy forgalmas, szovjet korabeli felhőkarcolókkal szegélyezett útszakasz.
 
Szabadidőnkben feltétlenül látogassunk még el a Danilovszkij kolostorba, a Gorkij Parkba, a Tretyakov Galériába, a Bolshoij Színházba! Moszkva igazi autentikus csemege turistáknak és az oroszt tanulóknak egyaránt.
 
Külföldi orosz nyelvtanfolyamainkról, kérjük, érdeklődjön irodánkban a 06-1-373-0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot!
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső