Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Olasz Tanfolyamok / Olasz Olaszországban / Olasz Milánóban

A stílus olasz fővárosa

Olasz Milánóban


A Svájccal határos Lombardia a tóparti villák, a gondozott kertekben pompázó azáleák, a gazdag városok és pazar paloták, ill. templomok, a virágzó modern nagyipar és Olaszország legjelentősebb bankjainak hazája. Fővárosa a stílusra sokat adó Milánó, amely Olaszország második legnagyobb városa. Tanuljon olaszt stílusosan: Linguaviva!
 
Milánó a legnagyobb ipari központja és gazdasági fővárosa az országnak, ezen kívül az üzleti élet, a bankvilág és természetesen a divat központja. Ez nem az álmodozás, a romantika városa, sokkal inkább a kézzel fogható valóságé. Mindenképpen vonzó a városi költőknek, az építészet szerelmeseinek, a művészeknek, de természetesen a turistáknak is.
 
Itt található a gótika egyik csodája, a Dóm, amely a város jelképe is. 1386-ban kezdték építeni de csak 500(!) évvel később fejezték be. A katedrális kívülről és belülről is bámulatosan szép, de a tetőre kötelező felmenni. Nincs még egy ilyen katedrális, amelynek a tetejére felmenvén ennyi káprázatos dolog tárul a szemünk elé: 135 tornyával, megszámlálhatatlanul sok szobrával és vízköpőjével egyedülálló élményt kínál.
 
A Dómmal szemben találjuk a Vittorio Emanuele II galériát, amelyben díszes és drágábbnál drágább boltok várják az érdeklődőket. A világ egyik legsikeresebb operaháza, a Scala is a közelben van, pár perc sétára a Dómtól. Amennyiben szeretnénk egy kicsit megpihenni, látogassunk el a Gallarfa Vittorio Emanuele-hez, amely Milánó társasági életének központja, és ahol jómódú milánóiak kávézókban és bárokban vitatják meg a nap eseményeit.
 
 hogy az ország legjobb étel- és borválasztéka a milánói Peck három emeletén várja az ínyenceket?Külföldi olasz nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső