Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol az USA-ban / Angol Miamiban

A város, amelyik éjszaka él

Angol Miamiban


A Miami Vice-ból jól ismert képkockák — flamingók, pálmafák, gyönyörű napozó lányok, és a semmi mással össze nem téveszthető, a város védjegyévé vált pink neonfényben pompázó nightclubok — kiruccanásunk meghatározói, ha Florida legnagyobb és az Államok talán legbulizósabb városában járunk.
És ide aztán valóban érdemes kiruccani!
 
Miamiban éjjel-nappal dől a mojito és a Heineken, de a klasszikus koktélbárokban kiváló étkeket és muzsikát is élvezhetünk: az erős latin életérzés köszön vissza a salsát tömegekben táncolókon, ám a jazz kedvelői is eltölthetnek itt pár igazán pörgős, felejthetetlen estét. Olyan klubokba érdemes ellátogatni, amelyek méltán váltak a miami éjszaka fellegváraivá: PRL Euro Café, Bella Rose, Titanic Brewer, Fox’s Sherron.
 
hogy Miamit a saját lakosai „Kis Kubának” nevezik? Little Havana csupán egy városrész Miamin belül, de a kubai hatás annyira meghatározta az itteni életstílust, hogy a név az egész városra ráragadt.
 
Azért nappal is akad mit megnézni a nyaralók paradicsomának és a divat fellegvárának is nevezett, trópusi éghajlatú városban! Kezdjük az éves Miami divathéttel, a bohém boltokkal, majd folytassuk Miami legtrendibb városrészében, a South Beachen, ahol az Ocean Drive mentén egy 10 háztömb hosszúságú szakaszon semmi más nincs, csak part, nyüzsgés, luxusszállodák, bárok, nightclubok, éttermek, nívós butikok és buli hajnalig, na meg azután, mert akkor kezdődik el az élet csak igazán!
 
És ez még nem minden! A turisták kedvenc üdülőközpontja, a Fort Lauderdale, és a Miaminak annyira sajátos képet kölcsönző, egykor a híres író, Tennessee Williams otthonául is szolgáló Coconut Grove mellett látnia kell a páratlan szépségű, koloniális stílusban épült Coral Gables-t!
Ez egy kis város Miamin belül, ahol a francia, holland, dél-afrikai és kínai elemek mellett a csodálatos zöld parkok, a fákkal szegélyezett sétányok és utak teszik teljessé a képet. Ebben a történelmi jelentőségű, lenyűgöző városrészben kapott helyet a Kaplan Aspect, Amerika nyelviskolája.
 
Az Aventura is egy önálló negyed, ahol Florida legnagyobb bevásárlóközpontja áll. Az Államokban pedig más mértékkel mérik ám a plázákat, mint nálunk: elképesztően nagyok, még a kicsinek számítók is! A Coconut Grove ontja a kultúra és művészetek rajongóinak a csemegéket: balett, opera, színház, tánc, Art deco építészet, Grove-fesztiválok és a planetárium jut az intellektuális kikapcsolódásra vágyóknak.
Ha még mindig bírja szuflával, kerekedjen fel, és látogassa meg a közelben lévő csodás nemzeti parkot, az Everglades-et! Felejthetetlen élményben lesz része.
 
Önt is várja Miami. Jöjjön el az USA dél-keleti csücskébe nyelvet tanulni és szórakozni, és legyen részese egy önfeledt szórakozásnak!

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső