Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Ausztráliában / Angol Melbourne-ben

Ausztrália motorja

Angol Melbourne-ben


A 2007-ben a világ legélhetőbb városának is megválasztott, olimpiával is büszkélkedő sokszínű és izgalmas Melbourne folyamatos mozgásban lévő, élettel teli metropolisz, és Sydney nagy riválisa. Fel is veszi vele mindenben a versenyt: hatalmas, széles autópályák szelik át, nagy forgalmú a kikötője, csodálatos a fekvése, vibráló éjszakai élete van, az ország kulturális központja, sőt, a „büszke Melbourne” majdnem 30 évig még Ausztrália fővárosa is volt.
 
 hogy Melbourne-t egy angol telepes alapította úgy, hogy a Yarra folyó mentén több száz holdnyi területet vett meg néhány kendőért és késért egy bennszülöttől?
 
Melbourne méltán büszke nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő egyetemeire, aranyásó múltjára, állatkertjére, a Royal Botanical Gardens kertjeire, és arra, hogy a város ad otthont Ausztrália legnagyobb múzeumának, a déli félteke legmagasabb irodaépületének, Ausztrália egyetlen és legfontosabb lóversenykupájának, és az ország első számú sportstadionjának.
A város pénzügyi centrumában, egyetemi campuson tanulhat angolul az Embassy, az angol nyelv nagykövetének melbourne-i iskolájában!
 
Fesztiválokra és showműsorokra vágyik?
Minden évben rendeznek itt ausztrál légiparádét, nemzetközi virágkiállítást, filmfesztivált, az ausztrál nyílt teniszbajnokságot, a fergeteges show-val egybekötött Melbourne Kupát, nemzetközi művészeti fesztivált és fringe fesztiválokat (élő showműsorok) is. A parkokban, naplemente idején tartott előadásokat pedig egyenesen vétek lenne kihagyni!
 
Vásárolni szeretne?
A központi negyed bevásárlóközpontjaival, piacaival, árkádjaival és üzleteivel valóságos kánaán! A Burke Street Mall vagy a Daimaru kiváló választás. A külső kerületekben is kiépítettek bevásárlóutcákat, és lépten-nyomon régiségboltokba, az itt készült világhírű borokat és a legkülönbözőbb nemzetek specialitásait kínáló üzletekbe botlik az ember.
 
Sportrajongó?
Melbourne-ben ideális közlekedési eszköz a bicikli, és aki valóban kerekezésre szánja magát, meg is izmosodhat, hiszen a hatalmas kiterjedésű városban Pest-Szolnok távolságok is vannak!
Síeljen az Ausztrál Alpokban, lazítson a természetes gyógyvizes fürdőhelyeken, csodálja meg a bálnákat, szörfözzön és napozzon a kiváló strandokon, és végül, de nem utolsó sorban tegyen egy kirándulást a „bush”-ban (a földrész bozótos sivatagos része), amely olyan az ausztráloknak, mint a Vadnyugat az amerikaiaknak!
 
Itt egyszerűen nem lehet unatkozni! Vegyen részt egy életre szóló déli kalandban, és fedezze fel Ön is Ausztráliának ezt az újabb csodáját!

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső