Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Spanyolországban / Spanyol Marbellán

A Costa del Sol legexkluzívabb üdülője

Spanyol Marbellán


Az évi 300 napos napsütés és a változatos partvonal Gibraltár és Málaga között, valamint a vízisportok széles választéka ideális üdülőkörzetté varázsolja a Costa del Solt. Marbella a partszakasz legelegánsabb üdülőhelye. 29 strandja közül a Playa de Don Carlost tartják a legjobbnak a Babaloo, a Victor's és a Las Dunas mellett.
 
Marbella vitán felül Andalúzia legelegánsabb és legfelkapottabb üdülővárosa. Uralkodók és filmsztárok járnak ide pihenni. Télen a golfé a főszerep. Több mint 30 kitűnő golfpálya található a környéken. A makulátlan utcácskák, terek, csinos üzletek és éttermek mellett Puerto Banúsban, Marbella legelegánsabb kikötőjében drága üzletek és a csillogó éjszakai élet hirdetik a vendégek gazdagságát.
 
A város kulturális élményeket is gazdagon kínál: a Miasszonyunk-templom Marbella legérdekesebb nevezetessége. Picasso kevésbé ismert festményei közül láthatunk néhányat a Museo de Grabado Espaňol Contemporáneo termeiben. Ilyen exkluzív és igényes környezetben várja a spanyolul tanulni vágyókat a spanyol nyelv szakértője, az Enforex modern, impozáns, kellemes környéken és a tengerparttól mindössze 5 perc sétára található iskolájában.
 
Fenséges mediterrán ételek, lenyűgöző strandok, elit üzletek, világszínvonalú sportolási és regenerálódási lehetőségek lüktető éjszakai élettel! Kóstoljon bele az igazi nyárba!
 
 hogy Marbellának népszerű nudistastrandja is van? Capobino a part nem túl zsúfolt részén, egy modern kikötő mellett fekszik.
 

Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső