Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Angliában / Angol Manchesterben

Anglia északi fővárosa

Angol Manchesterben


A kb. 750 ezres észak-nyugati angol várost leginkább világklasszis futballcsapatának köszönhetően ismerik, ám manapság Manchester egyre nagyobb szerepet követel magának Anglia gazdaságában és kultúrájában is.
Teheti, hiszen a világon az elsőként kialakult ipari nagyváros az elmúlt évtizedek során valódi 21. századi metropolisszá vált, olyan technológiával és sajátos stílussal, amely csak ezt az angol várost jellemzi.
 
A nyüzsgéshez nemcsak a „Vörös ördögök” rajongóinak soha meg nem fogyatkozó hada, hanem a városban található 3 egyetem népes hallgatósága is hozzájárul, akik a pezsgő északi város éttermeit, klubjait, színházait és szabadtéri rendezvényeit is benépesítik.
A kiváló színvonalú, megbízható nyelviskola, a Kaplan Aspect rendkívül jó helyen, az Oxford Streeten, számos étterem, színházak és bárok közvetlen közelében helyezkedik el.
 
A több mint 500 bár, étterem, pub és szórakozóhely bőségesen ellátja a város teljes kapacitását, ami nyári estéken akár 250 000 fő is lehet. Manchester egy igazi élettel teli, dinamikus város, amely ideális diákoknak és fiataloknak, valamint természetesen a sportszeretőknek.
 
hogy Manchester a popzenének is sokat adott? Az Oasis, a Simply Red és a Take That is innen indult.
 

A természetbarátok sem fognak csalódni Anglia északi fővárosában, mert az országra oly jellemző dús, zöld pázsitok és parkok jelentős szerepet játszanak abban, hogy az iparváros élhető, jó levegőjű és szép legyen.

 Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot!
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső