Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Spanyolországban / Spanyol Málagában

A könnyű borok hazája

Spanyol Málagában


Málaga, Picasso szülővárosa, az andalúz térség második legnagyobb városa és kikötője, 23°C átlaghőmérsékletével és kb. 600.000-es lélekszámával az a hely, ahol megtalálható minden, ami Spanyolországról eszünkbe jut: bikaviadal, tengerpart, fehér falvak, színes fieszták, szieszták, tapas és a jó borok.
A napimádók nagy örömére a tengerparttól pár lépésre található a spanyol nyelv szakértőjének, az Enforexnek a málagai nyelviskolája.
 
Jól látható, hogy az iszlám kultúra nyomot hagyott a városon, de ennek ellenére Málaga a tradicionális spanyol szokások és a mediterrán életérzés képviselője.
Egy városnézés alkalmával kihagyhatatlan a félig megépült római amfiteátrum, a mögötte látható mór palota romjai, a felújított Picasso-múzeum, a több stíluselemből táplálkozó katedrális, és természetesen a 14000 néző befogadására is alkalmas bikaviadal aréna, ahol Madonna egyik videoklipjét is forgatták. Spanyolországban vasárnap esténként tartják bikaviadalokat.
 
A környék is ígéretes. Az édes málagai bor, valamint a könnyű, száraz fino termesztése folyik a várost övező szőlőföldeken. Az északra és keletre látható hegyek a málagai nemzeti parkhoz tartoznak. Sok sas és vaddisznó él itt. A túrázók számára több útvonalat is felfestettek. Mind a város, mind a környék kellemes időtöltést ígér, ráadásul a régió ismert városai, mint Marbella, Córdoba és Sevilla, is közel vannak.
 
 hogy Málaga katedrálisának építésekor pénz híján a második torony építése félbemaradt. Innen a templom beceneve: La Manquita (a félkarú).


Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső