Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön »

A jókedv városa

Német Münchenben


Oktoberfest, sörkertek, bőrnadrág és bajor rézfúvósok… nincs még egy olyan város Németországban, amely jobb példa lenne a német hagyományokra és kultúrára, mint Bajorország fővárosa, München. Bajorország a turisták paradicsoma, fővárosában egy élénk metropolisz minden előnyét megtaláljuk, mégis nyugodt a légkör, ami ritkaság számba megy a nagyvárosoknál.
 
hogy München neve a szerzetes szóból származik, mivel a középkorban szerzetesek egy kis csoportja ide építette apátságát?
 
 
Németország egyik hightech, ipari és médiaközpontja a múlt emlékei iránt érdeklődőknek is igazi kincset tartogat, hiszen München kivételesen gazdag érdekes múzeumokban, templomokban és történelmi látnivalókban egyaránt. Több mint 10 egyetemével és 80 ezres diák népességével egy fiatal és élénk városban találjuk magunkat, ha Münchenbe utazunk nyelvet tanulni a legprofibb német nyelviskola, a DID helyi intézményébe.
A város legmozgalmasabb részén a Karlsplatzhoz közel- vagy, ahogyan a helyiek hívják ’Stachus’- élvezhetjük órák után a város forgatagát, vagy tehetünk egy kisebb kirándulást a világhíres Englischer Gartenbe. Ha már itt vagyunk, feltétlenül kóstoljuk meg az igazi bajor weisswurstot és perecet, majd gyönyörködjünk a távolban felsejlő Bajor Alpok látványában, ha az időjárás engedi.
 
Vannak dolgok Münchenben, amelyek időjárástól függetlenül élvezhetők, és amelyek soha nem változnak, az egyik ilyen a sör. Ha ellátogatunk Hofbrauhausba, – a világ leghíresebb német pubjába – mindenkinek lehetősége nyílik megismerni, milyen érzés élvezni a sört müncheni módra.
  
Válassza Münchent és biztos lehet abban, hogy ez az a város, ahol a jókedv mindig útitársul szegődik!

Külföldi német nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső