Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Kubában / Spanyol Havannában

Minden, ami Kuba

Spanyol Havannában


Egy poraiból lassan felemelkedő főnixhez lehetne a legjobban hasonlítani ezt az ellentmondásoktól túlfűtött, a lehetőségek és tiltások között feszülő, vibrálóan zabolátlan életritmust hordozó várost, amely évezredes múltjával méltóságteljesen állja a történelem viharát.

A szenvedélytől és szivarfüsttől izzó táncmulatók képe az amerikai filmes kultúrában is védjegye lett a havannai bároknak. Az élet habzsolása pedig a forrófejű latinok természetes reakciója volt a tiltásra. A hedonista életvitel aztán mindenki mást magával ragadott és ragad ma is.
Havannában táncra kell perdülni nappal és éjjel, bárban és utcán!
 
Emellett persze a nyugodtabb kulturális csemegékből sincs hiány: az óváros műemlékeinek felújítása ma is teljes erőbedobással folyik, barokk és újklasszicista épületeit, ahol múzeumok és százakat csábító színházak is helyet kaptak, az Unesco védi. Legalább egy éjszakai előadásra érdemes elmenni!

A Vedado nevű városrész lenyűgöző art deco építészetéről híres. A környéken található a spanyol nyelv szakértőjének, az Enforexnek is a legtöbb szálláshelye. A latin-amerikai viszonylatban is az egyik legszebbnek és legtisztábbnak tartott spanyolt beszélő kubaiak fővárosában valódi autentikus élmény lehet a spanyoltanulás!
 
A híres kubai forradalmat megörökítő Plaza de la Revolución mellett érdemes ellátogatni a fákkal és bokrokkal gazdagon szegélyezett Fraternity Parkba, amely a nemzeti hősök szobraival is a Pán-Amerikai testvériség előtt tiszteleg.
 
Remek sportolási lehetőségek várják Havannában, mint ahogy az egész szigeten is: lovaglás, búvárkodás, tenisz és szörf a legkedveltebb kikapcsolódási formák. A kubai táncok gyakorlása által biztosított testmozgás mellett, természetesen.
 
 hogy Havanna pályázott a 2012-es nyári olimpiai játékok megrendezésére, de a második körbe már nem került be?Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső