Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Angliában / Angol Hastingsben

Egy hamisítatlan angol kikötő

Angol Hastingsben


Ez az érdekes tengerparti városka egyike volt a déli part első 5 kikötőjének. Kent és Sussex kikötői – köztük Hastings is – a kereskedelem és a csempészet fellegvárai is voltak egyben. Hastings a mai napig virágzó halászkikötő, és érdemes megnézni a közeli barlangokat is, ahol a csempészek raktározták az árujukat régen.
 
 hogy a város kavicsos tengerpartján álló, jellegzetes magas farácsos pajtákban évszázados hagyományt követve tárolják és szárítják hálóikat még ma is a halászok?
 
A vidéki Anglia minden bája, a tengerparti üdülés élménye, a hagyományok, a tavakkal és folyókkal tarkított zöldellő lankák és roskadozó gyümölcsöskertek a jellegzetes kísérői a Hastings és környékén tett kirándulásunknak. Az Anglia kertjének is nevezett Kent híres almájáról, szőlőjéről és egyre inkább felfelé ívelő bortermeléséről, valamint szilvájáról, a kenti magról (cob), és persze a komlóról.
 
Hastings igazi pihentető üdülést kínál, a történelem szerelmesei pedig nagy sétákat tehetnek a középkori utcákkal szabdalt óvárosban. A 11 km-re található Battle Abbey a hastingsi csata emlékét őrzi. Ez a kaputorony annak a katedrálisnak volt a része, amelyet 1066-ban Hódító Vilmos alapított győzelmének emlékére. A legenda szerint templomának főoltára azon a helyen állt, ahol Vilmos ellenfele, Harold király elesett.
 
Kulturális élményekkel és az angol nyelvvel is biztosan gazdagodni fog, ha az angol nyelv nagykövetét, az Embassy hastingsi iskoláját választja tanulmányai színhelyéül.

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső