Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Német Tanfolyamok / Német Németországban / Német Hamburgban

Németország kapuja a világra

Német Hamburgban


Bár Németország 2. legnagyobb városa, a magas és zöld Hamburg eléggé messze van a nyílt tengertől, az itteniek életét meghatározza a víz. Hamburg városszerkezetét többek között két mesterséges tó alkotja. Az Inner Alster partján található a legprofibb német nyelviskola, a DID hamburgi intézménye.
A Hanza-város lakói és a turisták népes tábora egyaránt élvezi az itteni északi-tengeri életet: a hagyományos halpiacok, az Elba partján lévő bárokban éjszakánként komoly tömeg verődik össze a barbeque partikon és a piknikeken.
 
Ám minden látványosságon túltesz a hamburgi kikötő, amely nemcsak Európa harmadik legnagyobb kikötője, hanem a luxushajók, a törékeny vitorlások, a robusztus teherhajók és a sokat látott halászhajók pihenőhelye, amely igazi vízi kavalkádot ígér a látogatóknak.
 
A városnak védjegye még a művészet és a kultúra legjava, musical-világsikerek, igényes és szórakoztató színház, sokféle szálloda, kitűnő éttermek, kiváló bevásárlási lehetőségek, nyüzsgő éjszakai élet, és számos történelmi látványosság, melyeket Hamburg 1200 éves múltja hagyott maga után.
 hogy New York és London után Hamburg a világ harmadik legnagyobb musical-metropolisza?


Hamburg fiatalos, modern és nyitott a világra, ugyanakkor ellentmondásos város is egyben. Egyrészről itt a színes és ugyanakkor legszegényebb városnegyed, St. Pauli a Reeperbahnnal, a világ legbűnösebb utcája. Másrészről a rendes és gazdag Blankenese számtalan villával és romantikus, csodaszép kiáltással az Elbhangra és az alatta fekvő Elba-strandokra.
Észak német „Velencéje” igazi csemege az északabbra vágyók számára. Látogassa meg Ön is, és tökéletesítse némettudását az ezredéves Hanza-városban!

Külföldi német nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső