Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Írországban / Angol Galwayben

Egyetemváros az Atlanti-óceán partján

Angol Galwayben


Tudta-e, hogy Galwaybe a dublini repülőtérről közvetlen busz járattal csupán 2,5 óra alatt eljuthat?
 
A „Nyugat fővárosaként” emlegetett Galway, Írország igazi kulturális mekkája, amely évente ezreket csábít felfedezésre. A 100.000 lakosú egyetemváros számos fesztivál hazája, melyek közül a legnagyobb és leghíresebb a Galway Film Fesztivál, a Galway Művészeti Fesztivál, és a Galway Osztriga Fesztivál. Amellett, hogy Írország kulturális, művészeti és nyelvi centruma, Galway évente majdnem 13.000 diáknak is otthont ad, akik a híres egyetemek vagy nyelviskolák valamelyikében tanulnak.
 
Írország nyugati részén, az Atlanti-óceán partján található egyetemváros kitűnő helyszín angol nyelvi tanulmányainkhoz. A jól ismert ír vendégszeretet, a meleg fogadtatás, a varázslatosan szép tájak látogatásra invitálják az embert. Az írekkel igazán könnyű kapcsolatot teremteni, mert nem csak vendégszeretetükről, de arról is híresek, hogy imádnak beszélni, így könnyűszerrel sajátíthatjuk el az angol nyelvet. Válassza hát nyelvtanulásához óceánparti nyelviskolánkat és legyen gazdagabb egy felejthetetlen élménnyel!
 
Ha a tanulás mellett sportolni is szeretne, ideálisabb helyszínt nem is találhat. Legyen kedvtelése golf, lovaglás, tenisz, vitorlázás, horgászat vagy akár solymászat, Galway minden igényt kielégít. Ha inkább passzívabb kikapcsolódásra vágyik órák után, akkor keresse fel az első osztályú éttermek, vagy hagyományos kocsmák egyikét vagy látogasson el a közeli természeti és történelmi látványosságokhoz. Az Aran-szigeten található 2000 éves Dun Aengus erőd, a félelmetesen meredek Moher sziklák és a tóparti Kylemore kolostor kötelező látnivalók utazásunk során.
 
Utazzon hát Galwaybe és tapasztalja meg mindazt a csodát, amit a „Nyugat fővárosa” nyújthat Önnek!

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső