Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Német Tanfolyamok / Német Németországban / Német Frankfurtban

Németország Manhattanje

Német Frankfurtban


Szereti a meglepetéseket? Szereti a hagyományostól eltérőt? Ebben az esetben Frankfurt az Ön városa, amely minden tekintetben ámulatba ejti majd! Frankfurt a kontrasztok, a klisék és túlzások városa, ugyanakkor gazdag és elegáns, élénk és hektikus. A Nemzeti Tőzsdének otthont adó metropolisz az ország legfontosabb pénzügyi központja is egyben.
 
A folyópartján tornyosuló csillogó-villogó felhőkarcolók láttán jogos lenne a kérdés: hol is vagyok, ez lenne Goethe szülőhelye? Inkább érezhetjük magunkat egy amerikai nagyvárosban, fekvése miatt leginkább a New York-i Manhattenben, mintsem Európa egyik legjelentősebb városában. „Mainhatten” és ”Chicago am Main”, ezek Frankfurt becenevei, Európa közepén egy kis Amerika. Csakhogy el ne felejtsük, hogy Európában vagyunk, arról a számos múzeum, művészeti galéria és színház gondoskodik, akik várják a kultúrára éhezőket! Azonban Frankfurt még ennél is többet kínál: ámulatba ejtő kilátást a városra és nevezetességeire mondjuk a 200m magas Commerzbank toronyból. Ha nem a szédülős fajtába tartozunk, akkor felülről is megcsodálhatjuk a Pálma Kertet, a híres Operát, az Opel gyárat, a repülőteret és sok más nevezetességet.
 
Frankfurt legszebb negyede Sachsenhausen. Nem is lehet csodálkozni rajta, hiszen közel van a Mainhoz, majdnem az összes múzeum a folyó partján sorakozik, és nyáron hatalmas homokos strandokat találunk pálmafákkal és strandröplabda pályákkal. A legprofibb német nyelviskola, a DID épülete csupán 10 percre van innen, még a nagy múltú világszervezet a Sprachcaffe frankfurti nyelviskolája és központja Sachsenhausen negyedében található.
 
 hogy évente 50 millió utas fordul meg Frankfurt repterén és a megszámlálhatatlanul sok ember, akiket a 40-nél is több vásár egyike vonz a városba, igazi metropolisszá teszik a mind Münchennél, mind pedig Berlinnél jóval kisebb várost?


Külföldi német nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot!  
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső