Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Skóciában / Angol Edinburgh-ben

"Észak Athénja"

Angol Edinburgh-ben


A skótok első számú városa nem véletlenül tartozik Európa legszebb fővárosai közé. Középkori és György korabeli városrészei, a Calton-Hill és a város hátterében magasodó kialudt vulkán, az Arthur’s Seat nem mindennapi látványt kölcsönöz Edinburgh-nek.
 
A vadregényes skót táj mellett a művészeti remekek tárháza is lenyűgöző esztétikai élményben részesíti a látogatókat. Az Egyesült Királyság egyik legnívósabb szépművészeti galériája, a Skót Nemzeti Galéria Raffaello, Rembrandt, Tiziano és Velázquez munkái mellett skót műkincseket is felvonultat. A modern művészet – többek között Picasso alkotásai - is képviselteti magát a kulturális palettán, akárcsak az uralkodókat bemutató Nemzeti Portrék Galériája, a skót történelmet reprezentáló Skócia Múzeum és az edinburgh-i kastély, amely a skót korona és a Végzet Kövének otthona is egyben.
A Parlament épülete, a gótikus St. Giles Katedrális, a Skót Whiskey Központja és megannyi más látnivaló biztosít kiadós városnéző sétákat. A György korabeli építészet és lakberendezés legszebb példája az Új Város központjában található Georgian House, amelyet páratlan hitelességgel restauráltak. Partneriskolánk, a tapasztalat és minőség legjavát nyújtó Edinburgh School of English is egy impozáns, György korabeli épületben várja diákjait a belvárosban.
 
A művészetéről híres város tehát nem hiába kapta meg az „Észak Athénja” megtisztelő titulust. Edinburgh-ben azonban nem csak passzívan lehet szórakozni.
 
 hogy minden év nyarának végén megrendezett Edinburgh Fesztivál az Egyesült Királyság legnagyobb kulturális fesztiválja?
 
A három hétig tartó ünnepléssorozat — a számtalan színházi, zenei, tánc és opera előadás mellett — leglátványosabb produkciója a skót gyalogságnak a világ minden tájáról összesereglő skótdudások zenéjére történő felvonulása.
Legyen részese a forgatagnak Európa egyik kulturális gyöngyszemében!

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső