Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Peruban / Spanyol Cuscóban

Az amerikai kontinens régészeti fővárosa

Spanyol Cuscóban


„Biztosíthatjuk Őfelségét, hogy oly gyönyörű és oly sok szép épület található itt, hogy még Spanyolországban is megállná helyét”- így írt Cusco városáról Francisco Pizzaro V.Károly spanyol királynak. És hamarosan ezután, 1533-ban az addigi inka uralmat felváltotta a spanyol fennhatóság.
 
Cuzco – vagy quechua nyelven: Qosq’o– valaha az Inka birodalom elsőszámú központja volt, és ez az elragadó város mára számtalan turista uticéljának első helyét követeli. Évente százezrek koptatják a macskaköves utcákat, akiket a gyarmati és az inka építészeti stílus kombinációjának szépsége csábít többek között Cuzcóba. A másik vonzerő természetesen a Machu Picchuhoz való rendkívüli közelség. Sok ember a világ 8. csodájaként tartja számon az inkák elveszett városát, ahol szemünk elé tárul egy mértani pontosággal megépített citadella, amely magányosan emelkedik az Andokban.
 
Cusco tökéletes választás a spanyol nyelvtanulóknak is, hiszen a város a legjobb kiindulópontja Peru felfedezésének. A spanyol nyelv szakértője, az Enforex nyelviskolája most is, mint minden város esetében, a központban található, a Plaza de Armas közelében. A tér a város szíve, amely az évszázadok során csak keveset változott, és az utcák manapság is elsősorban gyalogosoknak engednek belépést. Ugyancsak itt találjuk a híres katedrálist, amely a koloniális építészet egyik legszebb remekműve. Bár Cuzcót sokáig az inkák és a spanyol gyarmatosítók uralták, nem fér hozzá kétség, hogy manapság a turisták lepik el a kontinens régészeti központját. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az éttermek, kávézók, boltok és hotelek sokasága. Utazzon hát Cuscóba Ön is nyelvet tanulni!
 
hogy a város édességboltjaiban kokalevélből készült finomságokat is árulnak?



Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső