Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol a Dél-afrikai Köztársaságban / Angol Fokvárosban

Afrika nyugati színvonalon

Angol Fokvárosban


Helyes, szórakoztató, sportos és laza. Ha Fokváros indulna egy „társkereső” műsorban, így jellemeznék őt, a „Mother City”-t. És ez mind igaz is, semmi meglepetést nem tartogat, szépségével örökre rabul ejt!
 
Fokváros, a világ egyik leggyönyörűbb városa, amely szépséges fekvésével Rio de Janeiróval vetekszik, elegánsan terül el a méltóságteljes, gyakran felhőkbe burkolózó, teljesen sík tetejű Tábla-hegység lábainál. A város védjegyeként szolgáló hegység nem mindig mutatja meg bájait, rossz időben asztalterítőként borulnak rá a felhők, megakadályozva a kíváncsi turistát, hogy megnézze őt közelebbről, és fentről csodálhassa Fokváros páratlan szépségét. Szerencsére azonban, mindezt már a kikötőből láthatjuk, így nem kell felesleges utat tennünk, napsütéses időben azonban kötelező felmenni a hegyre! Ha nem szeretne sokat gyalogolni, akkor válassza a felvonót, amely folyamatos lassú forgásával gondoskodik róla, hogy mindenhonnan gyönyörködhessünk a panorámában.
 
De lent is van látnivaló bőven! A Victoria & Albert Waterfront a turisták leggyakrabban felkeresett helye, nem csoda, hiszen népszerűségét többek között annak köszönheti, hogy a mai napig működő kikötőben járkálhatunk, ahol a kis bárkáktól kezdve a Titanic nagyságú luxushajókig minden megtalálható,és ahol a fókák játékosan csobbannak a partról a vízbe, vagy lustán elnyújtózva napfürdőznek a dokknál. A V&A Waterfront-nál mindig történik valami: ha meguntuk a shoppingolást a fantasztikus bevásárlóközpontban, sétáljunk ki az üzletház elé, üljünk le valamelyik padra és hallgassuk a fülbemászó jazz dallamokat, vagy együnk egy fish&chips-et és nézzük a rikítóan színes népviseletbe öltözött helyi énekes-táncos zenekarokat.
 
Pihenős napra vágyunk? Az Atlanti-óceán fokvárosi strandjai lenyűgöző szépségükről, finom, fehér homokos partjairól és a háttérben elnyúló Tábla-hegységhez tartozó 12 Apostolról híresek. Legyen az Camps Bay vagy Clifton Beach, egy biztos: örökre emlékezni fog a látványra!
Válassza a nyelvtanulás napos oldalát a Cape Studies iskolában és Ön is a fantasztikus strandok egyikén, pálmafák árnyékában folytathatja a nyelvtanulást órák után.
 
 hogy Nelson Mandela a Fokvároshoz tartozó híres Robben Island-ön volt bebörtönözve?Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső