Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Francia Tanfolyamok / Francia Franciaországban / Francia Cannes-ban

Fény, pompa, csillogás

Francia Cannes-ban


Kék-ezüstben játszó tenger, az ég azúrja, datolyapálmák selymesen fénylő zöldje, a napfényben vakító házak, a ciprusfenyők, olajfaligetek, narancs- és citromfák hazája, ez „Azúrország”, ahogy Ady megénekelte.
 
Cannes a francia Riviéra legfényűzőbb, legismertebb szórakozóhelye, igaz nem is annyira régóta. Nizzához hasonlóan a 19. században Cannes is csak egy kis halászfalu volt és csak a századfordulón lett az előkelő párizsi negyedek kihelyezett tagozata. Itt fakadt ki az író, Maupassant: „Hercegek és hercegek, mindenütt hercegek!”- kiáltotta kissé csalódottan, miközben csinos hölgyek után kajtatott. Kétség nem fér hozzá, hogy Cannes a vagyonos emberek felvonulóterepe, a csillogás kötelező jellemvonása a városnak.
 
 hogy Cannes amerikai testvérvárosa Beverly Hills?
 
Cannes városa a régi kikötő köré összpontosul. A híres „Croisette” a kikötő menti pálmákkal szegélyezett sugárút, amely festői tengerpartjával, éttermeivel, kávézóival és butikjaival évente turisták tömegeit vonzza. Az óvárosból, La Suquet-ből, csodás panoráma nyílik a La Croisette-re.
Haa francia képzések sokaságát felvonultató Collège de Cannes iskolát választja francia nyelvi tanulmányai színhelyéül, garantáltan részese lesz a francia Riviéra nyújtotta életérzésnek.

Külföldi francia nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső