Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Spanyolországban / Spanyol Cádizban

Izgalmas tengerpart és kikötői élet

Spanyol Cádizban


 
Spanyolország déli csücskében fekszik a nyugati világ legrégebben alapított és még ma is fennálló városa. Cádiz már több mint 3000 éves, és a főníciaiak is remek fekvését használták ki, amikor kereskedelmi csomópontjukká tették. Mi több, innen hajózott ki nem egyszer Kolumbusz Kristóf is.
 
 hogy Cádiz egy rövid időre még Spanyolország fővárosa is lett, amikor 1812-ben itt kiáltották ki az első spanyol alkotmányt?
 
A Pécs nagyságú város színes kikötői élettel kápráztat el mindenkit: a frissen kifogott tenger gyümölcseit kínáló zajos, barátságos piacok, a nagy terekkel és kertekkel szegélyezett nagyszerű tengerpart, a lenyűgöző kilátás a tengerre, a pálmafákkal szegélyezett hosszú sétálóutcák, mozgalmas kávézók és bárok, az óváros macskaköves utcái és sikátorai csábítják a turistákat.
 
A lenyűgöző óvárosban egy sétálóutcában, csupán 5 percre a parttól találhatjuk meg a spanyol nyelv szakértőjének, az Enforexnek újabb színvonalas nyelviskoláját. Az iskola közelében szokták megrendezni a Cádizt igazán népszerűvé varázsoló őrült spanyol karneválsorozatot vidám élőzenével és tánccal.
 
A vad bulikon, a hamisítatlan mediterrán hangulaton kívül Cádiz sok kulturális csemegével is szolgál: a hatalmas, aranysárga csempével borított kupolájú katedrális a barokk és neoklasszikus építészet műremeke. A cádizi múzeumban, amely egyben Andalúzia egyik legnagyobb képtára is, Rubens, Murillo és kortárs művészek alkotásai sorakoznak. A történelem lenyomatát és a különböző korok hatását pedig az óváros szűk utcáin sétálva is lépten-nyomon felfedezhetjük.
 
Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső