Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Ausztráliában / Angol Brisbane-ben

A hullámlovasok paradicsoma

Angol Brisbane-ben


A legnagyobb hullámokat akarja látni? A legfehérebb és leghosszabb strandon akarja süttetni a hasát? A legszínpompásabb felvonulásokon akar részt venni? És mindezt Ausztráliában? Az Ön úticélja egyértelműen Brisbane.
 
A kanyargós Brisbane folyó partján fekvő dimbes-dombos, ligetes város valóságos napfényzuhatagban, vakító színekkel fogad: harsány zöld, vakító fehér, és türkizkék váltakozik lépten-nyomon, no meg a neonreklámok és a nyüzsgő város pompázatos színvilága nyűgözi le a látogatót. A centrumban, a várost átszelő folyó partjánál, Brisbane egyik legnépszerűbb és legforgalmasabb negyedében található angol tanulmányaihoz a legstílszerűbb intézmény, a Kaplan Aspect — Ausztrália nyelviskolája.
 
A hegység, a vidék, a város parkjai és a part számtalan szabadidős programlehetőséget biztosít. A bringázás, a túrázás, a rögbi, a krikett, a foci és a kosárlabda szerelmesei biztosan megtalálják a számításukat. A természetkedvelők a Botanikus Kertben, a vidék vadvilágában, és a korall-láncok mindent felülmúló látványában gyönyörködhetnek.
 
hogy Brisbane egyik külvárosa egy hegység? A 287 m magas Mount Coot-tha a bennszülöttek otthona volt, ma pedig a város legszebb panorámáját tárja az utazók elé.
 
És hol maradnak a beharangozott zajos bulik és fesztiválok? Minden év szeptemberében ünneplik a Brisbane folyót: hatalmas tűzijáték-sorozattal kezdenek („Riverfire”), majd egy teljes héten át rendezvények, felvonulások, zenei programok teszik teljessé a palettát.
Queensland állam legnagyobb fesztiválja az „Ekka”, a királyi showműsor augusztusban nyitja meg kapuit. Lovasversenyek, bohócok és mutatványosok, favágóversenyek, állatfelvonulások és mezőgazdasági termények bemutatói csalogatják a kicsiket és nagyokat egyaránt.
 
A számtalan szörfversenyen, koncerten és filmes rendezvényen túl a tengerpart gondoskodik az éjszaka pezsgéséről bárjaival, csillogó szállodáival, nightclubjaival. Csakúgy a város legnagyobb játékterme is, amely szó szerint Brisbane közepén áll.
Ha pedig egyszerűen csak korzózni akar a kis üzletekben, beülne egy kávéra egy hangulatos helyre, vagy éppen piknikezni támad kedve, térjen be Brisbane népszerű szórakozónegyedébe, a Southbanks Parklands-be!
 
Szárazon és vízen, csodás környezetben, szubtropikus klímával várja Önt is a vendégszerető queenslandiek lenyűgöző városa!

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső