Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Angliában / Angol Brightonban

Dél-Anglia gyöngyszeme

Angol Brightonban


Brighton és a Királyi Pavilon elválaszthatatlanok. Brighton nem létezik a Royal Pavilion nélkül, amely a város védjegyévé vált, hála a helyieknek, akik nem engedtek Viktória királynő szeszélyének, amikor az uralkodó le akarta bontatni ezt a keleti mesébe illő csodát.
 
 hogy a manapság múzeumként működő Royal Paviliont többek között katonai kórházként is használták az első világháborúban?
 
IV. György walesi herceg nagyon megkedvelte a várost, amikor a tengeri fürdőzés divatba jött Angliában, így titokban kötött házassága után ideköltözött egy vidéki kúriába, amely idővel túl szerénynek bizonyult a fényűző hercegi mulattságokhoz, ezért hamarosan palotává alakíttatta. Elképesztően gyönyörű és varázslatos hangulatot csal a város életébe a Pavilon. Indiai stílusú külsejével elkerülhetetlen, hogy ne az Agrában található Taj Mahal jusson eszünkbe róla. Belső kialakítása és díszítése azonban sokkal inkább Kínát idézi.
 
A 250 ezres üdülőhely kifinomult hangulatával, elegáns megjelenésével eltér a lármásabb dél-angliai üdülőhelyektől, de ne feledjük, hogy egyetemvárosban járunk, ezért aztán egész évben népszerű a fiatalok körében is. Ha a tengerparttól karnyújtásnyira szeretne tanulni, válassza a 40 éves tapasztalattal rendelkező LSI nyelviskolát!
 
A város minden korosztálynak és minden ízlésnek eleget tesz, a legjobb szórakozási lehetőséget nyújtva az egész tengerparton. Koncerttermek, színházak, mozik, kávézók és modern bárok, hagyományos angol pubok (Vigyázat! Este 11-kor záróra!) és éttermek várják a kikapcsolódásra vágyókat. Különleges eseményekkel is vonzza Brighton a látogatókat, mint pl. a London-Brighton kerékpárverseny, széllovas bajnokság vagy a Brightoni Művészeti és Zenei Fesztivál. Nyáron számtalan sportolási lehetőség közül is választhat: vitorlázás, széllovaglás, strandröplabda, golf, kerékpározás, futball, tenisz vagy kosárlabda szerepel a kínálatban.

Brightonban mindent megtalál, többek között nagyszerű partneriskoláinkat is, akik a nyelvtanulás mellett kulturális élményekben is sokat nyújthatnak Önnek. A város szívében szeretne tanulni egy patinás, elegáns iskolában? Válassza az angol nyelvi központot, az ELC-t!  Családias hangulatot szeretne? Ebben az esetben a nagy múltú világszervezet a Sprachcaffe brightoni iskolájával biztosan elégedett lesz.
Vagy inkább egy modern üvegpalota mellett tenné le a voksát, ugyancsak közel a legfontosabb látnivalókhoz? Ez esetben az angol nyelv nagykövete, az Embassy a megfelelő választás!
Tanuljon angolul Brightonban, Londontól csupán 1 órányira!

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső