Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Írországban / Angol Brayben

Írország első számú üdülője

Angol Brayben


A Dublin elővárosaként is számon tartott Bray Wicklow megye legnagyobb városa 30 000 lakosával. Wicklow-nál kezdődik az „Írország kertjének” nevezett vidék, ezért Bray „Wicklow kapujaként” is ismert.
 
A 17. és 18. században Bray csupán egy pici halászfalu volt, de a 18. század végére a dublini középosztály mindinkább ide ruccant át, ha el akart szabadulni a város zajától. Felfedezték, hogy csupán félórányira a fővárostól igazi kikapcsolódást találnak kellemesen hullámzó tengerrel, homokos parttal és varázslatos kilátással a Bray Headről, ami nem más, mint egy domb a tengerparton, csodás panorámát nyújtva a tengerre és a hegyekre egyaránt. Tulajdonképpen a város erről a helyről kapta a nevét, hiszen Bray dombot jelent.
 
Bray napjainkban egy élettel teli nyaralóhely, ahol üdítő sétákat tehetünk a sziklák mellett, strandjai fiatal családok tömegeit vonzzák, a város utcái pedig a legjobb hotelekkel és vendégházakkal büszkélkednek. Amennyiben szeretné Ön is megtapasztalni a minden igényt kielégítő kisváros nyújtotta lehetőségeket, válassza a tengerparti iskolát, az ATC-t! Órák után számos változatos program részese lehet: a közelben 15 golfpálya található, de ha inkább teniszre vagy vitorlázásra vágyik, Brayben ezt is megtalálja.
A lovaglás szerelmesei sem fognak csalódni, ha azonban inkább a passzívabb kikapcsolódás mellett dönt, tegyen egy látogatást a National Sealife Centre-be vagy térjen be valamelyik kellemes étterembe!
Bray remek kiindulópont lehet a Wicklow-hegység, a közkedvelt kavicsos strandú Killiney és a lenyűgöző kilátással szolgáló Dalkey part menti falvainak felfedezéséhez.
 
 hogy Bray a házigazdája Írország egyik legnagyobb karneváljának, az öt napos Szt. Patrick ünnepnek?Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső