Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Német Tanfolyamok / Német Németországban / Német Berlinben

Az újra felfedezett főváros

Német Berlinben


Európa egyik legfiatalabb fővárosa az 1990-es újraegyesítés óta egyre népszerűbb a turisták körében. London után az Európai Unió második legnagyobb városa rengeteg felfedeznivalót és izgalmat tartogat a látogatóknak éjjel és nappal egyaránt. Induljunk és fedezzük fel a várost!
 
Kirándulásunkat Berlinben érdemes úgy rendezni, hogy a városközpontot keletről és nyugatról közelítjük meg, semmiképp nem azért, hogy a múltat idézzük, már csak azért sem, mert ez a felosztás nem esik egybe a régi Kelet- és Nyugat-Berlinnel, inkább azért, mert így célszerűbb felfedezni a város kínálta látványosságokat.
A központ keleti része a város történelmi centruma, ahol többek között megtekinthetjük Berlin első templomát, a Nikolaikirche-t, a Múzeum-szigetet, amely Berlin történelmi bölcsője, a Brandenburgi kaput és számos szebbnél szebb történelmi épületet az Unter den Linden hársfákkal szegélyezett utcáján, amely Berlin központjának talán a legszebb része. Ezt követően pihenjünk meg a Nikolaiviertelben, a berliniek és a turisták egyformán kedvelt, negyedében, ahol a szűk utcácskák éttermei, kávézói, fogadói, kocsmái és szuvenírboltjai egytől egyig vendéghívogatóak! 
 
Ha szórakozásról vagy városnézésről van szó, Berlinben mindenki megtalálja a kedvére valót, ha nyelvtanulásról, akkor 2 partnerintézményünk is várja a német nyelv iránt érdeklődőket: a legprofibb német nyelviskola, a DID  a Brandenburgi kapu tőszomszédságában, még a GLS Berlin professzionális környezetben, kedvező árakkal Berlin legdivatosabb negyedében várja a diákokat.
 
A nyugati városközpont olyan híres látnivalókat tár az utazó elé, mint a Tiergarten, amely a Reichstag mellett az új kormányzati negyeddel Berlin politikai és pénzügyi központja, a Charlottenburg, amely a város egyik legelbűvölőbb része tele zölddel és szép épülettel. De itt találjuk a színes Kreuzberg lakónegyedet is, amely az ellentétek vidéke, ahol a luxusszálloda tőszomszédságában lepusztult épületek vannak, ahol bevándorlók, művészek és tehetős yuppiek békésen élnek egymás mellett. És végül meg ne feledkezzünk a Potsdamer Platz-ról, amely egy igazi modern negyed irodaházakkal, óriási bevásárlóközponttal, luxusszállodákkal, éttermekkel, bárokkal. Az est befejezésére jó hely lehet egy bár, ahol ne számítsunk nagy vacsorákra, itt főleg szomjúságunkat olthatjuk.
 
hogy a Kneipe az a kellemes hely, ahol sört szolgálnak fel?

Külföldi német nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső