Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Spanyolországban / Spanyol Barcelonában

A pezsgő üzleti élet központja

Spanyol Barcelonában


Gaudi városa a spanyolul tanulók igazi fellegvára, ugyanis itt található a spanyol nyelv szakértőjének, az Enforexnek a legnagyobb és legmodernebb nyelviskolája.
 
Barcelona emellett Katalónia fővárosa és a Földközi-tenger egyik legforgalmasabb kikötője. A város az ország gazdasági, ipari, valamint kulturális, képzőművészeti és gasztronómiai központja, ahol a középkori gótikus történelem képzőművészeti emlékei és Antonio Gaudi Art Noveau stílusú alkotásai egy európai metropolisz modern formáival és összes vívmányával élnek együtt ebben az avantgárdnak is tartott, multikulturális spanyol városban.
 
 hogy a Világörökség részeként is számon tartott Sagrada Familia bazilikát Gaudi 1883-ban kezdte építeni, de még ma sem fejezték be? A tervek szerint 2026-ra, az építész halálának 100. évfordulójára készül el.
 
Figyelem! Barcelona mozgalmas városában nem kell attól tartani, hogy délután 4 és 6 között az üzletek nem nyitnak ki. A Madridra jellemző lassabb, délibb életritmussal szemben a nagyon is nyüzsgő katalán fővárosban már csak nagyon kevés helyen tartják meg a sziesztát. Minden pénzintézet és hivatal, de a nagyobb boltok is teljes nyitvatartással dolgoznak.
 
Barcelonát mediterrán éghajlatú tengerpart és a Montjuïc-hegység veszi körbe. A 2 milliós város minden tekintetben változatosságot kínál: a havonta megrendezésre kerülő filmfesztiválok és művészeti kiállítások mellett a hamisítatlan tengeri ételek és a nemzetközi konyha finomságai, világszerte ismert múzeumok, és természetesen a pazar éjszakai élet teszi teljessé minden ide látogató barcelonai élményét.
 
És amit még egész biztosan megtalál itt a spanyol emberek legendás vendégszeretete és temperamentuma mellett:
széles sugárutak és sétálóutcák, fehér homokos strandok, csodálatos művészeti alkotások, ínyencekhez méltó éttermek, bárok és klubok, valamint a bizánci, római, gótikus és reneszánsz építészet remekei várnak Önre. A sportolási lehetőségek szám is végtelen, a '92-es nyári olimpiát is itt rendezték meg.

Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső