Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Új-Zélandon / Angol Aucklandben

A vitorlások városa

Angol Aucklandben


Új-Zéland legnagyobb városa, a 1.5 milliós Auckland két természetes kikötő, zöldellő dombok, több mint 50 vulkanikus kúp és a lenyűgöző Hauraki-öböl szigetcsoportjának karéjában fekszik. A városnak kellemes szubtrópusi éghajlata van, amelyet az óceán csak felerősít. Mivel a déli féltekén található, Aucklandben a januári és februári átlaghőmérséklet 23 °C, júliusban és augusztusban pedig maximum 14°C.
 
Auckland lenyűgözően széles kulturális palettát és sportolási lehetőségeket kínál mindenkinek: kulináris élvezetek a világ összes nagy konyháját felvonultató, több mint ezer étteremben és kávézóban, évszázados borvidékek, nemzetközi művészeket vonzó kiállítások, balett, opera- és színházi előadások, divatbemutatók, több mint 60 galéria, szabadtéri piacok sokasága, 22 természetvédelmi terület, az Auckland Botanikuskert, a déli félteke legnagyobb virágfesztiválja, az Ellerslie Nemzetközi Virágkarnevál, több mint 40 golfpálya, valamint a legendás vitorlásversenyek szórakoztatnak minden utazót és nyelvet tanulót. A Worldwide a legkülönbözőbb anyanyelvi tanárokkal, ilyen változatos környezetben várja az angolul tanulni vágyókat.
 
És ha ez még mindig nem lenne elég, látogassa meg az Auckland Múzeumot, ahol a világ legnagyobb, polinéz kultúrát összefoglaló, számtalan Maori kincset és ereklyét is őrző tárlatán csodálhatja meg a sziget nagy büszkeséggel emlegetett őslakosainak múltját és kultúráját.
 
Aucklandben az üzletek 9-17 óra között vannak nyitva hétköznap, és 10-16 óra között hétvégén. A nagyobb boltok csütörtökön és pénteken meghosszabbított nyitva tartással dolgoznak. Új-Zélandon 12.5 %-os forgalmi adót kell fizetni a vásárolt termékek és igénybe vett szolgáltatások után, melyet a külföldiek nem tudnak visszaigényelni. Borravaló adása nem kötelező, de egyre inkább a helyi gyakorlat részévé válik.
 
hogy az Auckland koronaékszereinek is nevezett Hauriki-öbölben található szigeteket a Maori őslakosok Tamaki makau rau-nak nevezték el, melynek jelentése: a hajadon 100 szeretője?


Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső