Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Francia Tanfolyamok / Francia Franciaországban / Francia Antibes-ban

A Côte d’Azur ékköve

Francia Antibes-ban


Nizza és Cannes között valahol félúton találjuk Antibes Juan-les-Pins-t az „Azúrpart” második legnagyobb városát, amely nem csak a külföldiek de a párizsiak közkedvelt üdülőhelye is. A dél-franciaországi városka a Földközi-tengerpart egyik leggyönyörűbb látványával kecsegtet, mindezt megspékelve egy kis provance-i bájjal. Antibes túl azon, hogy a Francia Riviéra ékköve, történelmi emlékekkel is büszkélkedik.
 
 hogy maga Napóleon védte Antibes partjait?
 
A történelem során hosszú évekig Antibes volt az egyetlen nagyváros Marseille és Olaszország között, amelynek bástyái megőrizhették a történelmi emlékek sokaságát. A kincsek többségét a történelmi városközpontban találjuk, ahová feltétlenül gyalogosan menjünk, hogy érezhessük a város nyújtotta különleges hangulatot. Hagyjuk magunkat elvarázsolni a szűk utcácskák megannyi érdekességet kínáló mindennapjai által: lessünk be a kézműves boltokba, ahol a kézművesek gyakran nyitott ajtók mellett dolgoznak, betekintést engedve a kíváncsi szemeknek, vagy szippantsunk bele a konyhaablakokból áradó zamatos illatokba, majd térjünk be egy hamisítatlan francia étterembe!
 
Esténként Juan le Pins-ben a helyünk! A város legizgalmasabb éjszakai életét találjuk itt a divatos night cluboktól a kaszinókon át, egészen az éjszakai vásárlásig. Ha csendesebb estére vágyunk, maradjunk Antibes-ban, ahol pedig számos étterem, kávézó, színház és zongorabár nyújt kikapcsolódást. Nappalra természetesen ott a tenger és a 25 km-en elnyúló homokos és kavicsos strandok egyike, de ha meghittebb pihenésre vágyunk, válasszuk az eldugottabb, csendes kis öblöket, vagy sétáljunk el a kikötőkbe, amelyekből Antibes-ban ötöt is találunk.
A „Cap d’Antibes” pedig egy darabka a paradicsomból, ahol milliomosok kastélyai és álomrezidenciák decensen bújnak meg az egzotikus növények övezte utcákban.
 
Tanuljon gyönyörű környezetben, franciát a Riviérán a Centre International d’Antibes partneriskolánkban!

Külföldi francia nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső