Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Spanyolországban / Spanyol Alicantén

Kis paradicsom a Costa Blancán

Spanyol Alicantén


Ha Spanyolországot mindig is egy forró, mediterrán paradicsomi helyként képzelte el, feltétlenül el kell utaznia a Costa Blanca legnagyobb városába, Alicantébe. Európa legszebb tengerpartjai közé kívánkozó partvidékével, a hegyekkel és tengerrel körbezárt város egész évben kellemesen enyhe éghajlatot és forró nyarat ígér látogatóinak.
Akár pálmafák tövében iszogatva akar kikapcsolódni, akár az éjszakai életbe merülve tombolni a barátságos helyiek és külföldiek társaságában, Alicante mindenkinek jó választás lehet. Alicante egyszerre kínál nyugodt, pihentető kikapcsolódást és mozgalmas estéket.
 
 hogy a Las Hogueras elnevezésű fesztiválon a legfantáziadúsabb képzeletet is felülmúló papírszobrokat állítják fel, hogy aztán során el is égessék őket? Ez az őrült ünneplés más spanyol városokban is jelen van.
 
A nyüzsgő mediterrán város ugyanakkor gazdag történelmi hagyományaival és emlékeivel is elkápráztatja látogatóit. Az ókori rómaiak és az arabok több mint 500 évre nyúló uralma után a 13. században a keresztények visszafoglalták a várost. Vallásuk mai napig meghatározó szerepet játszik a spanyol emberek, így az alicantei lakosok életében is.
A város központját egy pálmafákkal szegélyezett sétány jelöli ki. A városháza rózsaszín márványlépcsőjén fekvő fémkorong segítségével mérik egész Spanyolországban a tengervíz szintjét.
A borairól is méltán híres Alicante Valencia városával együtt a világ két legnagyobb narancsexportőre, de itt termelik Spanyolország citromellátmányának háromnegyedét is.
 
A spanyol nyelv szakértője, az Enforex Alicante városában is a szervezettől megszokott minőségi nyelvoktatást, kitűnő hangulatot, jó társaságot és életre szóló élményeket garantál minden spanyolul tanuló diáknak.

Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső