Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Angliában / Angol Bournemouth-ben

Az egyik legnépszerűbb angliai üdülő

Angol Bournemouth-ben


Kevesen ismerik nálunk, pedig a Wessex-ben fekvő Bournemouth az egyik legfelkapottabb fürdőhely Angliában. Népszerűségének oka a Pool kikötőjétől egészen Hengistbury Heading-ig húzódó hosszú homokos tengerpartja. A partot szinte teljes hosszában elfoglalják a luxusról árulkodó elegáns villák és szállodák.
A fehér homokos parttól mindössze 10 percre találja kiváló nyelviskolánkat, a Kaplan Aspectet.

Szerencsénkre nemcsak a tenger látványa ajándékoz meg minden utazót egyedülálló élménnyel, hanem a folyók formálta erdőségek és a szirttetőkön fekvő parkok és kertek, amelyek egyúttal népszerű úticélok sétálgatók és túrázók számára is. Itt tartózkodásunk alatt feltétlenül látogassunk el a Compton Acres lenyűgözően színes kertmúzeumába, ahol különböző stílusban épített kertekben és pompás virágok áradatában gyönyörködhetünk.
 
 hogy a környékről származik a Wessex völgyeinek hírnevet szerző Cheddar sajt, mi több, Arthur király legendái is?
 
Nemcsak a tengerpart, de a városközpont is a szórakoztatásra szakosodott. Játéktermek, kaszinók, mulatók, éttermek és üzletek várják a látogatókat. Ne hagyja ki a divatos tengerparton zakatoló színes játékvonatot sem! Nyáron popzenekarok, humoristák lépnek fel, és a híres helyi szimfónikus zenekar is több koncertet ad a város több pontján.
 
A változatos kikapcsolódás már garantált, de ha nyelvet is tanulva, tevékenyen szeretné eltölteni az idejét, melegen ajánljuk másik bournemouth-i partnerintézményünket, az üzleti tanfolyamok és tréningek tárházát kínáló BBSI-t.

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső