Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol a Dél-afrikai Köztársaságban

A szivárvány ország

Angol a Dél-afrikai Köztársaságban


Afrika legjobbja! Kicsit bővebben? Örömmel! A vadon szépsége és izgalma, a természet pilótának is szemet gyönyörködtető csodái, vibráló kultúrák keveredése, kozmopolita nagyvárosok, nyugati kiszolgálás és még sokkal több! Dél-Afrika egy rendkívül multikulturális, ugyanakkor meglepően békés ország, ahhoz képest, hány különböző etnikum lakja szebbnél szebb tájait.

Az angol mellett az Afrikaans a második leggyakrabban beszélt nyelv, amely nem meglepő módon a hollandra emlékeztet, de ezeken kívül 14 hivatalos nyelve van az országnak! Pattanjunk fel egy helyi buszra, már ha sikerül kivárnunk az érkezését, és élvezzük a nyelvek kavalkádját!
 
Dél-Afrika elkápráztatóan szép tájait egy nap leforgása alatt is megtapasztalhatjuk. Tegyünk egy kirándulást a Western-Cape szőlőskertek borította dombvidékeitől a Kalahari-sivatag óriási síkságaihoz, vagy Fokváros elegáns kikötőjében tett látogatásunk után fedezzük fel az elszigetelt Zulu falvak egyikét!

Ha inkább a vadvilág érdekli, látogasson el a híres Kruger Nemzeti Parkba elefántlesre, majd térjen vissza a tengerpartra, és élvezze a számos vízisportok egyikét, vagy csupán a pálmafák tövében lustán elnyújtózva csodálja a Tábla-hegy fenséges látványát! Ellentétben a kontinens többi régiójával, mindezt megteheti úgy, hogy nyugati színvonalú szolgáltatásban részesül, bármerre jár, és még Afrikaansul sem kell értenie.
 
Utazzon velünk nyelvet tanulni és legyen részese mindannak, amit a „Szivárvány ország” nyújthat Önnek!
 
 hogy Dél-Afrika a világ legnagyobb aranyexportáló országa?

Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső