Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Orosz tanfolyamok / Orosz Oroszországban

Óriás kuriózum Európa határán

Orosz Oroszországban


Oroszország kegyetlenségében is gyönyörű! Kegyetlen az orosz tél, hisz még Napóleont is megállította, és kegyetlen a csontig hatoló szél a szibériai síkságokon, ám kevés látvány veszi fel a versenyt a kietlen hóborította pusztasággal. A buckák között gázoló hatalmas medve méltó jelképe az orosz embernek, államnak és kultúrának egyaránt: hatalmas, még nyers, de erős és teret kér magának.
Az óriásként Európára boruló ország azonban nemcsak világpolitikánkban, hanem méreténél és lenyűgöző természeti adottságainál fogva bolygónk életében és kultúránkban is jelentős tényező.

hogy Oroszországban terül el a Föld legnagyobb összefüggő erdősége? Méltán nevezik „Európa tüdejének”, hiszen az Amazonas esőerdői után itt termelődik a legtöbb oxigén.
 
Ezzel azonban még korán sem ért véget a legek sora. Az ország két legtávolibb pontja között több mint 8.000 km van, itt található legmélyebb, legősibb és legtisztább vizű tavunk, a Bajkál, Európa leghosszabb folyója, és egyben az orosz történelem jelképes szereplője, a Volga. Mellettük több ezer folyó, tó és vízforrás ered Oroszország hatalmas testéből, no meg a Kaszpi-tenger, amely a világ legkiválóbb kaviárjának lelőhelye.
 
A gigászi méretű, embertől alig háborgatott, vad és gyönyörű táj mellett az orosz falvak és városok nyújtanak igazi kuriózumot az Európából és a nyugatról érkezők számára. Hagymakupolák, matroshka babák, Moszkvában a Vörös téren masírozó katonák, és az „Észak Velencéjének” is nevezett Szentpétervár világszínvonalú kiállításai fogadják az érkezőt.
 
Pillantson be e gigantikus ország egyedülálló kulturális kínálatába: Csajkovszkij és Muszorgszkij öröksége ma is él. A világhírű orosz balett legyen kötelező listánkon, csakúgy, mint a jégtánc. A kifinomult balettermek és galériák után pedig egyszerűen csak hagyjuk, hogy egy tipikus orosz táncelőadás derítsen jókedvre egy kocsmában az elmaradhatatlan orosz vodka társaságában!
 
Az orosz nyelv cirill betűi és jellegzetes artikulációja ne riasszon el senkit az orosztanulástól! Nagyon gyorsan és könnyen tanulható nyelv az oroszoké, amely amellett, hogy számos világhírű irodalmi mű megszólaltató médiuma is volt, napjainkban ismét fontossá vált a nemzetközi üzleti kapcsolatok kiszélesedése és a hatalmas orosz piac kapuinak kitárása miatt.
 
Külföldi orosz nyelvtanfolyamainkról, kérjük, érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot!
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső