Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Peruban

Az élő néprajzi múzeum

Spanyol Peruban


Peru ősi birodalma semmihez nem hasonlítható módon ragadja magával a képzeletet. Az elveszett városok földje, a gazdag kulturális kavalkád és az élő történelem hazája régóta a turizmus fókuszába helyezte Perut. Kincskeresők és turisták egyaránt azért fogtak össze, hogy felfedjék ennek a távoli és egzotikus civilizációnak titkait és gazdagságát.
 
hogy a Nazcák az az indián népcsoport, akik az inkák előtt népesítették be Peru déli partvidékét, és valószínűleg ők készítették a híres Nazca alakzatokat is?
 
Mindannyian láttunk már varázslatos képeket a felhőbe burkolózó inka városról, Machu Picchuról és a bámulatos Nazca-vonalakról, melyek sűrűn hálózzák be a sivatagot, és keletkezésüket a mai napig találgatások kísérik. Azonban ezek a hihetetlen látványosságok csupán töredékét adják mindannak, amivel Peru kecsegteti az idelátogatókat. Az ország területe tömegesen szolgál káprázatos régészeti emlékekkel, miközben újabbnál újabb érdekességekre bukkannak a szakemberek.

Igazi Indiana Jones-nak érezheti magát mindenki, aki hátizsákkal vág neki az ősi romok országának. Garantált az élménysokk: az óriási kiterjedésű sivatagoktól a zafír kékségét idéző, hűvös vizű Titicaca tó látványán át a vadvilággal bővelkedő esőerdőkig és az Andok lélegzetelállító csúcsaiig minden adott, ami ámulatba ejtheti a turistát. Ha mindez még nem volna elég, akkor vár ránk a különböző kultúrák gazdag tárháza, melyek utunk során kitérő nélkül kápráztatnak el: a Titicaca tavon úszó Uros szigetektől a több évszázados múlttal büszkélkedő gyarmati kincseket felsorakoztató Arequipa és Cusco városokig csak kapkodjuk a fejünket.
 
Bármerre is vigye útja Peruban, biztos lehet benne, hogy egy egyedülállóan jószívű nép fogadja, akik nagy adag életörömmel látják vendégül a turistákat. Nem csoda tehát, hogy Peru a kontinens egyik legfőbb úticélja.

Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot!
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső