Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Angol Tanfolyamok / Angol Új-Zélandon

Minden km²-en más látvány!

Angol Új-Zélandon


Ausztrália szomszédságában található a tavak hazájának is nevezett, természeti változatosságáról méltán híres Új-Zéland, ahol a Gyűrűk Ura filmtrilógia felejthetetlen jeleneteit is forgatták!
 
Az ország területét tekintve leginkább az Egyesült Királysághoz áll a legközelebb. A brit kultúra hatása egyébként is megfigyelhető a szigetországban. Christchurch például  egy brit város tökéletes képmása. Maguk az új-zélandiak is kiejtésükben a brit angolhoz állnak közelebb.
 
Legyen az hófödte hegycsúcs és síparadicsom, zöldellő erdőség és lankák, tavak rengetege, esőerdők és a szavannákra emlékeztető síkvidékek, vulkanikus képződmények, egyedülálló flóra és fauna, csodálatos tengerpartok, delfinekkel való lubickolás, vagy netán izgalmas éjszakai élet, Új-Zéland mindezt és még jóval többet is nyújt minden ide érkezőnek.
Páratlan környezeti változatosságát a kis távolságok teszik könnyen elérhetővé az utazók számára, akik minden újabb óra utazás után szó szerint más látképben gyönyörködhetnek!
 
A legészakibb és egyben legmelegebb éghajlatú Auckland igazi kozmopolita város, és Queenstown is számos látnivalót tartogat a turisták és nyelvtanulók számára. A pezsgő kulturális élet, az itteni emberek vendégszeretete és a nem túl magas népsűrűség mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Új-Zéland Ausztrália mellett méltán lehessen a turisták egyik legkedveltebb célpontja a felmérések szerint is.
Ha valódi változatosságra vágyik, az Ön végállomása Új-Zéland!
 
 hogy az új-zélandi iskolákban az őslakosok, a maorik nyelvén is tanulnak a gyerekek? Az új-zélandi kormány a világon szinte egyedülálló módon a maorikat a társadalom teljes értékű tagjaiként fogadja el és fogadja be, amellyel követendő példát mutat a vezető nemzeteknek is.
 
Külföldi angol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső