Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Francia Tanfolyamok / Francia Franciaországban

A romantika hazája

Francia Franciaországban


Franciaország szinonimája a romantikának! Álmodjon gyertyafényes vacsoráról a Szajna partján, piknikről egy csendes levendulamezőn, éjszakai andalgásról kéz a kézben Párizs szívében, vagy csak egy üdítően finom pohár borról; Franciaország ezt mind beteljesíti.
 
 A franciák gazdagabbá tették a világot a camambert-rel, Debussyvel, a Tour de France-szal, az Eiffel-toronnyal és még számtalan más dologgal, nem csoda hát, hogy a világ turizmusának egyik legnépszerűbb úticélja lett hazájuk. A franciák földje egy huszadjára kicsinyített Európa: magas- és középhegységek és kiterjedt síkságok mozaikjából áll az ország. Minden megtalálható itt, amiről a turisták valaha is álmodtak: mediterrán tengerpart és az ’Azúrpart' szépséges városai, mint Antibes, Nizza és Cannes, az Alpok síterepei, 3-4 ezer méteres csúcsok, vízi túrázásra kiválóan alkalmas folyók, lankás dombvidékek, világhírű borok és sajtok.
 
Több mint másfél évezredes múlt számtalan történelmi és kulturális emléke vár ránk: őskori barlangrajzok, római kori emlékek, középkori városok, reneszánsz kastélyok, gótikus katedrálisok és paloták, várkastélyok, erődítmények és természeti kincsek – ez mind egy ország határain belül!
 
A francia bulizós nemzet. Sok városban évente zenei, tánc, színházi, filmművészeti és művészeti események várják a látogatókat. A vidéki falvak minden lehetséges alkalomból vásárokat és ünnepségeket tartanak a helyi szentek névnapjától kezdve az éves fokhagymatermés megünneplésének tiszteletére egyaránt. A nagy városok rendezvényei között vannak a február eleji prêt-á-porter divatbemutató Párizsban, a csillogó Cannes-i Filmfesztivál májusban vagy a zenei fesztivál Montepellier-ben.
 
 hogy a franciák Hexagonnak nevezik országukat, hiszen ha a térképre nézünk, egy szinte szabályos hatszöget láthatunk?


Külföldi francia nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső