Nyelvtanulás külföldön – külföldi nyelvtanfolyamok – nyelviskola – szaknyelvek - szállás külföldön – vízum

Főoldal| Tanfolyamtípusok| Gy.I.K.| Kapcsolat| Prospektus| Partnereink| Top 5 program| Média| Blog
     
  Nyelvtanulás külföldön » Spanyol Tanfolyamok / Spanyol Chilében

A világ legkeskenyebb országa

Spanyol Chilében


Ha végletekben gondolkodunk, akkor Chilében jó helyen járunk! A Perutól a Magellán-szorosig húzódó 4300 km hosszú országot nyugatról teljes egészében a Csendes-óceán, még keletről szinte egy az egyben az Andok vonulatai határolják. Itt találjuk a világ legszárazabb sivatagát, itt magasodik Dél-Amerika 2. legmagasabb csúcsa, és ugyancsak Chile ad otthont Dél-Amerika 2. legnagyobb tavának. Több mint 50 vulkán kápráztatja el az idelátogatókat, akik páratlan látványban részesülnek, ha vállalkoznak a sokszor hosszú és fárasztó útra a tűzhányókhoz. A szélsőséges sivatagi tájtól a Dél jeges mezőiig Chile igazi csemegét nyújt a turistának.
 
Ha csupán rövid időnk van az ország felfedezésére, kövessük a jól kitaposott utat, amely a legfontosabb látnivalókkal fogadja a látogatókat, és ízelítőt ad Chile rendkívül változatos világából. Ha időnk engedi, akkor térjünk le a turistakönyvek által javasolt útvonalakról, és ismerjük meg az ország igazi természeti csodáit. Irány a tengerpart messze a várostól, ahol végtelen magányos partszakaszok nyújtanak felüdítő látványt, vagy töltsünk el egy kis időt a kevésbé látogatott parkokban, végül pedig buszozástól fáradt testünket igazi patagóniai falusi kunyhóban helyezzük kényelembe!
 
Santiago, Chile növekvő fővárosa, melynek nagyszerű éttermei és felhőkarcolói eltörpülnek az Andok nagysága mellett, egyre több látogatót vonz.
 
A világ leghosszabb túraútvonalaival és partszakaszával, rendkívüli gondossággal karbantartott sípályáival, kajakozásra, raftingolásra és horgászásra egyaránt alkalmas változatos tavaival, biciklizésre és mászásra váró hegyeivel esélyünk sem lesz kifogyni az izgalmakból spanyol órák között és után. Chile Önt is várja!
 
hogy Chile nem csak politikájáról híres, de a pisco nevű nemzeti italról is, amely egy brandyszerű likőr?


Külföldi spanyol nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön irodánkban a 06 1 373 0691/92 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot! 
 
 
@ International Language Travel Kft.
Utazási iroda bejegyzési szám: U-000955. Minden jog fenntartva.
1062 Budapest, Révay u. 10. Tel.: 1/373-0691, 1/373-0692
Fax. 1/373-0692 Mobil: 20/295-9958, 20/295-9968
Email: info@ilt.hu Web: www.ilt.hu A képek és leírások egy részéhez az Útitárs könyvsorozatot, a Wikipédiát és a Google-t használtuk fel.


Jelentkezési lap Utazási feltételek Írjon nekünk Kérjen ajánlatot Tanfolyamkereső